Bil Vmax Bil Vmax Bil Vmax Bil Vmax Bil Vmax
Daniel
Følg
Følger Følg ikke

Daniel

Mand, 41 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. jun 2007
Offline - Senest online: 15. aug 2013 Bruger er på filterliste

Hej med jer her på Rcgalleri.
Mit navn er Daniel jeg er 30 år og har interesseret mig for Musik - Højtalere - Hifi og Hjemmebio siden jeg var 13 år gammel hvor jeg også startede med at bygge højtalere sammen med min far i hans værksted. Jeg har siden brugt rigtig meget tid på at udvide min viden og horisont inden for Hifi og stereoanlæg både i hjemmet og i bilen.
Jeg har igennem de sidste 10 år hjulpet rigtig mange med at vælge anlæg og sætte anlæg sammen og sætte det rigtig op så de har fået fuld udbytte at deres nyindkøbte anlæg.
Jeg sætter mig Fuldt ud ind i hvad folk ønsker deres kommende anlæg. Derefter hvis de ønsker det montere jeg det også for dem så det er monteret korrekt og så det spiller bedst muligt. Det er jo synd og ha brugt sine hårdt tjente penge på et godt anlæg og så ikke få det fulde ud af det.

Der er rigtig mange der køre rundt med et godt anlæg som ikke får lov og spille så godt som det egentlig kan. Det syntes jeg er lidt synd.

D.E Audio er stedet for folk der ønsker god lyd og ønsker det bedste inden for deres budget. Her bygges-monteres-installeres & sælges der Alt hvad DU skal bruge til et god anlæg. Jeg har mere end 12års erfaring i lyd og montering.

Har du fået lyst til at vide & se mere om D.E Audio så kig forbi på Facebook siden (D.E Audio)
www.de-audio.dk er under opbygning

Hilsen Daniel

PS Jeg mener desuden af hvis man ikke har en skid forstand på anlæg eller har 10 tommelfingre, Så burde man holde sig langt væk fra at lave det selv.. Kontakt derfor en der ved hvad han/hun Laver
Jeg siger dette fordi jeg gang på gang ser folk der har været i gang selv og ikke laver andet end lort for dem selv og brænder derfor højtalere - basser og forstærkere af konstant.
Betal derfor hellere lidt for at få det lavet ordenligt, Det betaler sig i længden.

PPS er du også en (som jeg) der gerne vil ha noget andet anlæg end vennerne & syntes at alt for mange kører rundt med det samme anlæg i bilen. Har lyst til at prøve noget andet og nyt og spændende. Så kom forbi hos mig og få en demonstration af nogle af de nye mærker på det danske markede. Her fremvises følgene mærker. SPL Dynamics - Powerbass - U Dimension - Hollywood - RE Audio & Massive Audio. i prisklasserne 500-2000.-

skriv eller ring på 50432725 og aftal en tid.

Håber vi ses Hilsen Daniel
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce