Lastbiler Tamiya Scania Lastbiler Tamiya Scania Lastbiler Tamiya Scania Lastbiler Tamiya Scania Lastbiler Tamiya Scania
Verner V
Følg
Følger Følg ikke

Verner V

Mand, 52 år, Sønderjylland
Oprettet: 7. feb 2009
Offline - Senest online: 16. mar Bruger er på filterliste

Jeg bor i Esbjerg, og jeg har kørt med fjernstyrrede biler i snart mange år, jeg startede da jeg var 18. Til at starte med var det primært el, og primært onroad. Det er så foregået hos BMRC ( Bramming Mini Racing Club, som så ikke eksisterer mere ).
Med tiden har jeg dog også prøvet noget benzin, både onroad og offroad, men har kun onroad tilbage, må dog erkende at den er endt som shelf queen da jeg ikke bare gider at køre ovalkørsel på en stor plads, jeg vil på en bane, som desværre bare er for langt væk til den type bil.
Endelig er der kommet en 1/8 el buggy og en 1/8 el GT bil til samlingen, begge er også solgt igen, og derudover har jeg kastet mig på det project det nu engang er at bygge en lastbil i skala 1/14 med diverse ekstras....... Sidst men ikke mindst har jeg igen efter længere tids pause købt en ny tc skala 1/10.
Jeg er mest til onroad har jeg fundet ud af, men kommer alligevel til at købe en offroader i ny og næ som så ender med at blive solgt :-( .
Egentlig kører jeg med det hele sådan lidt på skift som jeg kan komme afsted med, da jeg af helbredsmæssige årsager ikke har kørekort og derfor er lidt afhængig af at køre med andre hvis jeg skal til en bane, hvor jeg skal have " lidt grej med".
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce