{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  stealth bruhless ....hjælp
  • Mikkel C
    Mikkel C Tilmeldt:
    apr 2016

    Følger: 2 Emner: 2 Svar: 4
    #2   28. apr 2016 ok men det lidt svært for nogen siger den er god og den ikke er god

  • Mikkel C
    Mikkel C Tilmeldt:
    apr 2016

    Følger: 2 Emner: 2 Svar: 4
    #4   28. apr 2016 ok super

  • #5   28. apr 2016 Pris og kvalitet hænger mange gange sammen, jeg har billige biler og dyre biler. Billige biler = dårlig kvalitet plast, tingene går hurtigere i stykker og ikke den store fornøjelse at skrue på.
    Dyre biler= bedre kvalitet plast, kan tåle flere tæsk og sjovere at skrue på smiley
    Jeg ville som nybegynder IKKE vælge en billig bil, man risikerer at miste interessen for hobbyen hvis tingene hele tiden går i stykker smiley


  • #6   28. apr 2016 Det kommer jo an på hvad du forventer og hvor meget du vil offer på din nye hobby. Hvilket budget du forventer at starte med.

    Uden at kende til Stealth bilen personligt, så har jeg ikke hørt meget godt om den hvad angår holdbarhed hvis man vil bruge den til meget andet end blot at tøffe stille rundt.

    Men igen holdbarhed er jo en relativ ting. hvis man ikke skal bruge bilen til andet end at tøffe stille og roligt rundt på en græsplæne og ikke lave vilde stunts med den, ja så holder den sikkert fint til det. Når vi taler om bærarme, støddæmpere og tårne og andre udsatte ting. Hvad angår drivlinje og elektronik, det er en anden sag og hvor holdbart det er, skal jeg lade være usagt. Men har du planer om du vil køre lidt vildere end bare at tøffe stille rundt uden at køre som død og djævle så ville jeg nok forslå du finder en god brugt bil evt en pro bil som er lavet til at blive straffet. Det er jeg overbevist om du bliver gladere for i længden.

    De koster mere i indkøb men de penge er ofte givet godt ud da du ikke skal stå og skifte den ene del ud efter den anden og bare se på mens de andre leger.

    Du kan jo overveje nogle af disse.

    http://www.rcgalleri.dk/off-roader-thunder-tiger-st4-g3-truggy/id-148096

    http://www.rcgalleri.dk/buggy-18-inferno-ve-race-spec_/id-146726

    http://www.rcgalleri.dk/buggy-losi-eight-3_0e-om-bygget-til-short-course/id-147676

    http://www.rcgalleri.dk/buggy-serpent-cobra/id-148246

    http://www.rcgalleri.dk/buggy-rb-e-one-rtr/id-145938

    http://www.rcgalleri.dk/buggy-ny-pris-kyosho-lazer-zx-6/id-147341


  • #7   28. apr 2016 Jeg startede med en stealth brugt til 500 brugte ca 800kr på den med aludele bedre motor og esc har aldrig haft problemer med den den kørte 80 plus og var nu glad for den .
    Men der findes mange meninger om morfars biler smiley


  • #8   28. apr 2016 Tillad mig at uddybe mit forrige svar: nej

    Stealth'en ser ganske fed ud. Jeg har haft en og to ekstra til reservedele. De to donor biler blev også brugt - dæmpertårne, alle bærearme, aksler og top decks røg først.

    Bilen kan sagtens køre på grus, asfalt og hvor du vil. Det negative ved netop denne bil er at den går i stykker meget nemt, selv om sommeren hvor plastikken måske giver sig lidt mere.

    Jeg kan simpelthen ikke anbefale denne bil og det har intet med morfars.dk at gøre. Det drejer sig om bilen og dens elendelig kvalitet.

    Som andre har skrevet, køb bilen, den er billig men være forberedt på at bruge lige så mange penge på reservedele og såkaldte hop-ups som hvis du havde købt dig en ordentlig bil fra starten af. Som mig selv og mindst en anden jeg kender har oplevet, så var det mere en lettelse end glæde da den gamle Stealth blev solgt smiley

    Hvis du vil have en spritny RTR bil som er forholdsvis billig og ok kvalitet, så overvej en LRP fra tyskland: https://www.modellbau-bochum.de/LRP_6 - overvej en 4WD med brushless motorsæt, så er du godt kørende i et stykke tid indtil du er klar til en evt opgradering af motor og/eller mere kraftig bil.

    Ja, der kan anbefales et hav af andre mærker og modeller. Jeg har kigget efter noget prisbilligt, hvor dele kan findes inden for DK eller EU og som er ok holdbar.

    Alternativt som Danny V har linket til, kig på en brugt bil herinde fra.


  • #9   28. apr 2016 Jeg har en HBX Rocket Buggy ( nærmest en Stealth Buggy ) Glad for den, da det var min første Hobby bil. Men ... Den går LET i stykker - både elektronik og plastik. Kørte den fx. frontalt ind i en Nikko Turbo Panther fra 1987. Turbo Pantheren fik ikke en skramme. 3-4 plastikdele på HBX'en skulle skiftes. Tilfælde? Måske? Måske ikke ...

  • #10   29. apr 2016 Hvem, hvad?? stealth. Ohhhhh. Kun for dem der virkelig har penge til reservedele, og kan lide at skrue 60% af tiden og køre 40% af tiden.

  • #11   29. apr 2016 HVORFOR. .. opretter du 2 ens emner...? ? ?

    http://www.rcgalleri.dk/forum/generel-diskussion/134964-rc


Kommentér på:
stealth bruhless ....hjælp

Annonce