{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.804 visninger | Oprettet:

RCGalleri.dk
RCGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
1. dec 2003
Følger: 1 Følgere: 48561 Emner: 37 Svar: 52

Kæmpe relancering af markedspladsen! Tjek det ud :) {{forumTopicSubject}}

"Hvad har I nu lavet ?", tænker du! Og kan jeg bruge det til noget? Ja!

Nu kan du søge specifikt efter lige det, du har brug for i markedet. Du kan filtrere søgeresultaterne let og hurtigt via navigationen i venstre side. Når du får oversigten over de ønskede resultater, vil du se at siden er overskuelig og at der er flere informationer fra annoncen i listen - så er det lettere at bevare overblikket. Og så går det tilmed hurtigt! Bum!

Vi har tilføjet postnummer og bynavn i alle annoncer, så du ved om varen er i nærheden af dig - og ikke kun i din landsdel. Et billede siger tit mere end tusind ord - og derfor har vi også lavet større annoncebilleder på søgelisten.

Bruger du mobilen, så har vi også lavet en ny filtrering af annoncer - tjek den ud, den er mega fed! Og ja, både Android og Iphone-app’en er også opdateret. smiley

Mvh. Rikke/RCG

Ps. Giv lyd her i tråden, om du kan lide det - og sig også til, hvis der er søgefunktioner, du mangler!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kæmpe relancering af markedspladsen! Tjek det ud :)
  • #1   18. nov 2015 En forbedring, dog har søgningen stadigt væk en yderst uheldig opsætning for søgninger.
    Eksempel lad os sige jeg gerne vil finde en Axial SCX10. Denne kunne være oprettet som SCX10, SCX-10 eller SCX 10.

    Her skal man ramme den eksakte skrevne tekst for at opnå udvalget der er til salg. Denne søgning bør forbedres.


  • #2   18. nov 2015 Det kunne være fint hvis sælger evetuelt kunne tilføje kategori, model, mærke og så videre som tags. Så ville søgning og filtrering også kunne laves meget nøjagtig.

  • #3   18. nov 2015 Jeg ønsker stadig at kunne søge på f.eks postnummer. Som f.eks fra 8000-8700


    En helt anden ting.
    Er man på forsiden af RCGalleri, så er der en navigationsbjælke i toppen til alle de andre sider under Bazoom. Hvorfor forsvinder denne når man går f.eks i markedet?
    Er det en ny måde at få flere "clicks" på hjemmesiden?


  • #6   19. nov 2015 OT: babygalleri, boliggalleri, lastbilgalleri, crossgalleri, havegalleri, kagegalleri, hardballgalleri. Men stadig, efter lang tids venten, intet modelbilgalleri. Hvorfor ikke?

  • #7   19. nov 2015 mht søgning og indrykning af annoncer, så har jeg talt med udviklerne og det er vist ikke specielt bøvlet at tilføje nogle kategorier og yderligere attributter til annoncerne. Det starter selvfølgelig med at selve indrykningen skal ændres, så annoncerne i løbet af et par måneder bliver opdateret. Derefter kan selve søgningen ændres med de nye søgeparametre. ...Så kort fortalt, er der en der vil give et bud på hvilke felter man bør udfylde ved indrykningen af en annonce?

    Mvh

    Kenneth A - RCGalleri


  • #8   20. nov 2015 På android app'en:

    Når man sletter en af sine annoncer, så ryger man så langt tilbage at man, først skal ind på ens profil og så ind under annoncer igen (man burde ikke ryge så langt tilbage).

    Der burde også være mulighed for at kunne oprette en annonce når man er på sin profil, i stedet for at man skal ud af sin profil for at finde +'et.

    Kan der indføres, at man både kan have "venner" og "følge"? Jeg vil godt have andre brugere, gemt, så de er nemme at finde, men er træt af hele tiden at få popups om hvad de lægger ud, det kunne være dejligt hvis man selv kunne bestemme hvem man vil have popups fra, fx med en "venneliste" hvor der, med flueben, kan vælges om man ønsker popups eller ej fra den enkelte.

    Det ville give god mening hvis man kunne vælge imellem køb/salg/alle annoncer, og gerne med fx et "K" på købs annoncerne, da de tit ligner sælgsannoncer (sådan så der nemt kan ses forskel under "alle annoncer").

    Når der bliver skrevet på de forskellige opslag, fotoalbum, annoncer, galleri osv, så vil det være en del nemmere hvis der, står dato og tidspunkt på kommentarene da det tit er svært at finde hoved og hale i det, når der bare står "1 time" eller "3 dage" ud for alle kommentarene.

    -Så der er lige lidt hjemmearbejde til weekenden smiley

    God weekend smiley


  • #9   1. dec 2015 kenneth har du nogle navne på udviklerne så vi kan kontakte dem ?

  • #10   1. dec 2015 Vi læser skam med, og de gode input er videregivet smiley

Kommentér på:
Kæmpe relancering af markedspladsen! Tjek det ud :)

Annonce