{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.526 visninger | Oprettet:

RCGalleri.dk
RCGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
1. dec 2003
Følger: 1 Følgere: 48561 Emner: 37 Svar: 52

Velkommen til det nye RCGalleri! {{forumTopicSubject}}

Velkommen til det nye RCGalleri!

Vi har arbejdet længe på at opdatere siden, og har haft fokus på nyt udseende, større brugervenlighed og overblik (..selvom du måske ikke føler det sådan fra starten, da nogle ting er flyttet smiley ).

Af forbedringer kan bl.a. nævnes:

- Endnu større billeder
En ny fed billedvisning i fuldskærm er lanceret, og gør oplevelsen endnu bedre. Vær opmærksom på om dine billeder er lagt op i tilstrækkelig høj opløsning, så de ikke kun fylder lidt af skærmbilledet.

- Markedet er forbedret
Navigér lettere rundt i kategorierne grundet ny søgeteknologi!
Det er også muligt at se annoncers billeder i stort format.

Erhvervsannoncering er nu mulig. Har du et firma, og ønsker at annoncere, opretter du blot en annonce som vanligt og vælger ”erhvervskunde”. Se mere om reglerne herfor i brugerbetingelserne.

- Lige nu på RCGalleri
Nu kan du følge med, hvor det sker! Se hvad andre brugere skriver, de videoer eller billeder de uploader eller de annoncer de indrykker i samme sekund som det uploades..

- Mine forumemner
Se dine egne forumemner under "Mit indhold" på "Min konto",uanset om der er oprettet abonnement eller ej. På "Min offentlige profil" kan andre brugere ligeledes se, hvilke indlæg du har oprettet.

- Statusbeskeder
Logmenter har skiftet navn til statusbeskeder. Du finder statusbeskeder under "Min konto", hvor du kan vælge om du vil se statusbeskeder fra alle brugere - eller kun fra dine venner.

- Nemmere adgang til mange flere features og indhold
Det er nu muligt at oprette videoer og fotoalbum, selvom du ikke har en RC-enhed oprettet. De forskellige abonnementstyper er væk, og når din profil er aktiveret har duadgang til alle features – Også det der tidligere krævede VIP-abonnement.

Der er sammen med det nye design kommet en del features, som I brugere har efterspurgt. I forum er det nu muligt at bruge smileys; smiley smiley smiley smiley og vi har tilføjet en "Jeg er enig"-knap. Det ligeledes muligt at se dine egne forumemner og svar på "Min konto", du kan flytte på billeder i fotoalbums - generelt er der mange små ændringer, som vi håber I bliver glade for.

Vigtigt for dig som bruger!

- Login – Opdatér din emailadresse!
Du skal fremover skal logge ind med sin e-mailadresse samt kodeord – og dermed bortfalder brugernavnet. Tjek derfor om din e-mailadresse fortsat er gyldig!

-Tjek ’Min konto’ og dit nickname

Når du opdaterer dine oplysninger, vil du se et indtastningsfelt til dit navn, samt et til dit ”nick”. Kun dit nick anvendes når du opretter indhold på siden. Hvis du ikke vælger et nick, vil det automatisk bestå af dit fornavn og første bogstav af dit efternavn.

Du skal oplyse postnummer og køn. Derved kan vi give dig mere relevante anbefalinger og annoncer, og din profil fremstår som mere troværdig for andre brugere.

-Opdatering af brugerbetingelser kræver din accept
Vi har opdateret vores brugerbetingelser. Der er flere ændringer og du bør derfor ved første login på den nye side læse dem grundigt igennem (og acceptere hvis du fortsat vil bruge siden:)

Vi håber at du synes godt om det nye RCGalleri, men ved også at det for mange vil være ”forstyrrende”. Vi lover derfor at vi vil gøre vores bedste med at tilrette fejl i en fart og tage positivt imod alle henvendelser i vores support: www.rcgalleri.dk/faq

God fornøjelse smiley

Med venlig hilsen RCGalleri


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Velkommen til det nye RCGalleri!
Kommentér på:
Velkommen til det nye RCGalleri!

Annonce