{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
769 visninger | Oprettet:

Brian F
Brian F
Tilmeldt:
1. jan 2008
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 21

Dårlig styring på vores cen nitro bil {{forumTopicSubject}}

Hej
Vi er 4 mand der har en cen nitro bil, en af dem man kan få i cooper, porsche og subaru model som kører 117km/t, vores problem ligger i at den er utrolig svær at styre i forhold til at andre biler, vi har lagt mærke til at den ikke retter ordentligt op når man drejer med den, normalt når man slipper dreje funktionen på controlleren skulle hjulene gå i nul position men det gør den ikke på de biler, vi troede så at det skyldtes en for lille servo på dem da den der sidder på kun trykker med 3 kg (efter hvad vi har kunnet læse), jeg har så købt en der trykker med 13 kg men det har heller ikke hjulpet, hvad kan problemet være?

Mvh: Brian


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dårlig styring på vores cen nitro bil
  • #1   20. mar 2015 0. Tjek om styretøjet binder - måske ramte I en kantsten som har bøjet noget alu? Hvis ikke...se længere nede
    1. Skrue servohornet af.
    2. tænd for senderen og bilens modtager
    3. nulstill Trim og EPA for styring på senderen
    4. Skrue servohornet på igen mens hjulene står så lige som muligt
    4a. Indstille EPA
    5. køre langsomt lige ud og evt indstille Trim så den kører helt lige

    Virker det ikke? Så lyder det som du/I enten har overset noget binding i styretøjet og/eller servoen allerede er futtet af eller er af en super dårlig kvalitet.


  • #2   20. mar 2015 Hvis du piller servoarmen af, går styretøjet så meget stramt?? Fordi jeg har oplevet hvis styretøjet går stramt så er det din servosaver der gør jeres hjul ikke retter ordentligt op, selv om du har en kraftig servo monteret vil det stadig vride i fjederen i servosaveren. Smør det hele godt med WD40 eller anden olie, ellers er problemet et sted i jeres radioanlæg.

  • #3   20. mar 2015 Nå ja, den glemte jeg i listen.

    Og mht indstilling af EPA, dette skal faktisk gøres efter din bil kører lige ud.


  • Brian F
    Brian F Tilmeldt:
    jan 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 21
    #4   20. mar 2015 Lyder bare underligt at det skulle være galt på alle 4 biler, de har gjort det fra ny af, så kan ikke være pga vi har kørt ind i noget smiley det var derfor jeg troede det var servoen der var noget galt med siden det var på alle 4

  • Brian F
    Brian F Tilmeldt:
    jan 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 21
    #5   20. mar 2015 servosaveren, er det selve servoboksen?


  • #6   20. mar 2015 Servosaveren sidder typisk på styretøjet, der hvor kødbene går ud til hjulene i centrum der, de kan også sidde på selve sevopinden hvor du skruer den ind i akslen på servoen. Den har til formål hvis hjulene bliver vredet rigtig hårdt at servoen ikke bliver vredet med rundt, når servoen er tændt så prøv at vrid i hjulene, der vil være et slør et sted, og det er der den sidder, du burde kunne dreje hjulene til side uden servoen bliver påvirket og vindes med.

  • #7   20. mar 2015 Men hvis der bare generelt er problemet på alle bilerne kører de måske bare ikke så godt?? Hvis der naturligt er slør i alle styretøj på bilerne vil neutral position ændre sig konstant. Tjek skruer osv er spændt korrekt overalt på bilerne, det ses at fabrikken ikke gør dette tilstrækkeligt.

  • #8   20. mar 2015 Hvad for en servo har du købt? Der findes også dårlige servoer som centreret upræcist.

  • Brian F
    Brian F Tilmeldt:
    jan 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 21
    #9   23. mar 2015 Jeg har lige købt en Tower pro mg996r digital torque, ved ikke om det er en god servo men overvejer at prøve at montere den, eller hvad siger i, er det en dårlig servo?

  • #10   24. mar 2015 Kvaliteten svinger vist lidt blandt de servoer. Men du skal ikke forvente, sådan en ultra billig servo centrerer præcist.

Kommentér på:
Dårlig styring på vores cen nitro bil

Annonce