{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.088 visninger | Oprettet:

leksion 1 i drift {{forumTopicSubject}}

Følg denne guide for at lære at mestre den basale teknik bag RC drifting.

1. Kørsel ligeud
Hold en konstant fart. PLudselige bevægelser kan risikere at gøre bilen ustabil, og sandsynligheden for du havner i hækken stiger med 90%.

2. Nedbremsning
Slip gassen så bilens vægtbalance skifter til forhjulene, og drej kraftigt ind i svinget, inden du giver den noget gas igen.

3. Drifte
når bagenden begynder at skride ud, skal du kontrastyre ved at dreje modsatte vej end svinget du kører i. Juster farten og vinklen på dit drift med ganhåndtaget og styringen. Husk at små bevægelser er bedre end store på din kontrol.

4. kontrastyring
Anvend ganhåndtaget og rattet til at styre dine drifts vinkel og fart, husk du har fuld trinløs styring og gas, så brug dem med omhu for at opnå det bedste drift. Ret stille op på styringen når du er på vej mod svingets udgang.

5. Udgang
Juster med små bevægelser forhjulene på rette køl og slæg lidt på gassen for atter at få bid under hjulene. Accelerer langsomt væk fra svinget for at undgå uønsket udskridning.

Du har nu formentlig udført dit første "rigtige" drift. Gentag lektionen til den ligger i fingerspidserne. Og følg med efterhånden som den store driftbog får flere kapitler.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
leksion 1 i drift

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce