{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.201 visninger | Oprettet:

God formiddag alle Le Mans fans :D {{forumTopicSubject}}

Hvor er det godt at gruppen vokser. For jer der ikke har haft mulighed for at følge med i Le Mans ugen indtil videre kommer her en lille opdatering. PeugPeugeotrt starter på de 3 første pladser og med Oreca Peugeot som nummer 4 efterfulgt af de 3 Audi R15+. Tom Kristensens bil starter nummer 6. Juan Barazi i Lola Aston Martin starter som nummer 9, Christian Bakkerud starter som nummer 13 i Kolles Audi R10. Christoffer Nygaard i Young Driver Aston Martin DBR9 starter på pole i GT1. Jan Magnussen i Corvette C6.R skulle have startet som nummer 3 i GT2 klassen men da den hurtigste Ferrari der havde pole tid ikke fulgte reglementet ved bagvingen er den sat bagerst så Jans bil starter nummer 2. Og til sidst er der Allan Simonsen i Ferrari F430 GT som starter på 8. startplads i GT2.

I morgenens warm up kørte man på våd bane og med en tid på 3:51.401 kørte Allan McNish i Audi nummer 7 en tid der var 1,094 sekund hurtigere end nummer 2 som var en Peugeot.

Den første bil udgik allerede onsdag aften. Det var en Ferrari F430 GT fra AF Corse SRL med nummer 96. På det tidspunkt kørt af argentinske Matias Russo da den kørte galt i Porsche Curves.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  God formiddag alle Le Mans fans :D
Kommentér på:
God formiddag alle Le Mans fans :D

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce