{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
975 visninger | Oprettet:

GTA 5 info.. Fra 30 min. demonstration {{forumTopicSubject}}

En masse detaljer som angiveligt skulle komme fra et PlayStation-blad der har fået en 30 minutter lang demonstration af spillet på Rockstars kontor i Skotland.

Hele listen over rygterne får du lige her:

1. Spilverdenen er enorm og presser de nuværende konsoller til det yderste. Godt nok er der denne gang kun en by, Los Santos, men den skulle være 4 gange så stor som Liberty City i Grand Theft Auto IV. Ydermere vil man kunne besøge områderne omkring byen.

Publikationen skulle have set hvordan hovedpersonen (en afrikansk/amerikansk mand i starten af 30års-alderen) rejste i bil fra centrum af Los Santos til yderkanten, og det alene tog omkring 15 minutter.

Skovene er mere detaljerede og mere befolkede end dem i Read Dead Redemption, og man vil støde på folk der har startet bål, fester og kører på dirtbikes.

Dette er en annonce:


2. Kampsystemet skulle være markant bedre, specielt når det gælder skydevåben, og man vil nu kunne kaste sig, klatre, rulle og kravle hvilket alt sammen skulle gøre det hele mere realistisk.

3. Man vil kunne klatre mange flere steder i verdenen.

4. Dyr som hunde og får vil også være inkluderet denne gang, men hvorvidt man vil kunne skade dem er endnu usikkert. Det kunne lade sig gøre i Read Dead Redemption fordi det i højere grad hørte sig tidsperioden til, men i et nutidigt spil vil det måske giver problemer med PETA.

5. Der er fly at flyve og styre ind i bygninger hvis det er det man vælger at gøre.

6. Langt flere inddørs lokationer som butikscentre, universiteter, politistationer, hospitaler og et stort kloaksystem skulle være inkluderet, hvor sidstnævnte er baggrund for et Fugitive-lignende flugtsekvens.

7. Verdenen er fuld af NPC'er der jogger, løfter vægte, lægger an på kvinder, bliver jagtet af politiet, køber ind, vasker biler og meget andet.

8. Biler kan blive opgraderet og det er endda blevet overvejet om man løbende vil skulle fylde benzin på dem.

9. Dating-delen eksisterer ikke mere. Man har stadig en mobiltelefon, men man vil kun modtage opkald fra folk man tidligere har mødt og som nu står klar med opgaver.

10. Våbenarsenalet inkluderer klassikerne men også flammekastere, miner, trip mines og claymores. Yderligere skulle det være muligt at samle objekter op fra verdenen, som kan bruges som improviserede våben.

11. Det er muligt at beskadige en benzintank og sætte ild til den benzin som har lækket fra tanken.

12. Minispil som bowling, dart og den slags er alle elimineret. Man kan nu spille basketball, løfte vægte, lægge arm, gamble og kæmpe i et bur, samt deltage i triatlons, base jumping, ski diving og meget mere.

13. Man har igen mulighed for at skræddersy sin karakter i form af nyt tøj, krop osv. Hovedpersonens race kan dog ikke ændres.

14. Røverimissioner vil måske gøre et comeback, men kun som del af missioner.

15. Børn er ikke inkluderet i spillet.

16. Man kan nu tage fat i folk og bruge dem i gidsel-situationer.

17. Polititet er meget mere realistisk. Slår man nogen ihjel mens der ikke er politi i nærheden, risikerer man ikke længere at få en stjerne. Sætte politiet efter dig vil de dog bruge røg, gas, hunde, riot udstyr og endda forcere døre i de bygninger som du måtte gemme dig i.

18. Man kan trænge ind i nogen bygninger og låse døre og skubbe objekter for at bruge dem som barrierer.

19. Man bliver bedre til forskellige ting som historien skrider frem. Hvis man kun kører på motorcykler vil ens evner f.eks. blive bedre til den slags, og det samme gælder også med skydevåben.

20. Nogen våben kan udvides og nogen kan endda laves helt fra bunden.

21. En mission lader dig hjælpe et meget kendt GTA-ikon fra et tidligere spil, med at undslippe en situation.

22. Regn, solskin og endda jordskælv vil være del af spillet.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  GTA 5 info.. Fra 30 min. demonstration
Kommentér på:
GTA 5 info.. Fra 30 min. demonstration

Annonce