{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Skum til fly
  • #1   27. nov 2015 Vi har skåret en del ud af almindelig isolerings flamingo med konstantan tråd ?
    Bla vinger beklædt med billig tape fra hobbyking som du kan se en vi lavede til en som skulle igang med at lære og flyve lidt nede i denne tråd.
    http://www.rc-forum.dk/rc-forum.dk/index.php/topic,1240.0.html



  • #2   27. nov 2015 Spændende. Planen var lidt at bygge hele flyver med vinger men mon det ka holde i alm flamingo. En krop i 12x12 cm og vinge i en 4 cm tykkelse

  • #3   27. nov 2015 Den vinge der er i linket har fået 2 stk 3x5 mm fyrelister skåret ned i skummen og den skal du have godt fat i hvis du vil brække,han har crashet den flere gange og det er kun snuden der tager skade af det.
    Fordelen ved isolerings skum er at får det buler så skal det bare have en tur af en varmepistol eller konens føntørrer så retter det sig ud igen til den oprindelige form men er blevet lidt blødere i det,og så koster det ikke 50 kr at lave en vinge ink lister lim tape osv og resten af eldelene overlever som regel så det kan flyttes i den næste model.


  • #4   27. nov 2015 Det kunne jo være godt hvis man kunne lave noget i denne stil selv. Og reppe denne

    profilbillede
  • #5   6. dec 2015 Det kan man nemt i almindelig isolerings skum bare du gider skære en forstærknings liste ned i vingen,min kammerat roder med en fjernstyret u/l projekt med en ca halv meter dukke som pilot og en 26ccm benzin motor som drivkraft hængende under en vinge på jeg mener er vist 2.6-2.8 meter i spændevidde ?
    Der er vingen forstærket med bambuspinde og beklædt med papir vædet i hvid trælim fortyndet med vand og så glasfiber væv inde omkring midten af den for at give styrke hvor den er monteret på alu profil rørs rammen.
    Så dte er muligt at lave store og anderledes projekter for små penge hvis man vil bruge lidt tid på det.
    Hans ender med at minde lidt om denne bortset fra der ingen beklædning er af kroppen på hans og så sidder hans vinge fast og er styret som en almindelig flyvende vinge.


    profilbillede
Kommentér på:
Skum til fly

Annonce