{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
803 visninger | Oprettet:

Turns {{forumTopicSubject}}

Hej folkens..
Hvad betyder turns på motoren??
Er med på kv og volt giver flere omdrejninger, men hvad med turns
Hvad vil være at foretrække for at få mere fart på end de ca 80 der køre nu denne model
http://shop.absima.com/ABSIMA-TEAM-C-RC-Cars/TEAM-C/Electric-1-8-1-10/1-8-EP-Onroad-Chassis-GR8LE-RA-4WD-Brushless-Rally-Car-RTR.htm?shop=absima_en&SessionId=&a=article&ProdNr=GR8LE-RA+RTR&t=3&c=7&p=7

Rc hilsner


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Turns
  • #1   8. maj 2017 Det betyder viklinger i motoren.
    Færre viklinger = flere omdrejninger


  • #2   8. maj 2017 Turns er en forældet og dum måde at opgive hastigheden på en brushless motor, for at gøre det nemmere at sammenligne med en brushed race motor.

    Hvis du vil køre speedruns, så start med at geare up. Hvis du vil have seriøst mere power, så skift både ESC og motor til et ordentligt 6S setup.

    Lad være med at beskæftige dig med andet end kv. Hvis du render ind i motorer med turns opgivelse, så gå uden om til lige den bil.


  • #3   8. maj 2017 Det var ikke for at kører speedruns, mere for at få lidt mere fart, mener motoren er til 6s så skulle det være nok og skifte ESC eller skal det passe sammen

  • #4   8. maj 2017 Det kan ikke svare sig at beholde den motor, hvis du opgraderer ESC til 6S. Den er max 70A, så den vil yde i omegnen af 66-75% af en "rigtig" 1/8 motor.

    Har du prøvet at lege med gearingen for at se, om du kan få mere ud af den? Hvis den virkelig kører 80, og du ikke vil køre speedruns, så synes jeg det er helt vildt underligt, du har brug for mere fart.


  • #5   8. maj 2017 80 er det som der står på kassen og mht. Fart, er det kun fordi jeg kører med max fart på banen, gearing har den fået 3 tænder på pinion
    Tak for svar, læser forummet næsten dagligt


Kommentér på:
Turns

Annonce