{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.167 visninger | Oprettet:

Kørsel med børn 2016 {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Som du jo ved, er der Kørsel Med Børn igen i år. Denne gang er det d. 11. juni på Høvelte Kaserne. Selve "showet" starter kl. 11:30 og slutter kl. 16.

Læs mere her: http://pacrover.dk/

Adressen er: Høveltegård, Ellebækvej 2, Birkerød. Vi mødes senest kl. 10 til opsætning af diverse, så vi er klar til at imponere alle ungerne (og deres forældre).

Til at udstille vores RC vogne, skal vi bruge borde og bænke, som vi får stillet til rådighed på kasernen. Christian (Diktatoren) har duge, samt evt. hængebro. Derudover har vi igen hårdt brug for et stort telt eller pavilon - nogen der kan byde ind med et eller andet? (Det er vigtigt at vi kan stå i læ for enten bagende sol eller silende regn).

Der er fri brobizz til jyder og fynboer - I ved selv hvordan dette arrangeres, ellers spøg Carsten "Bersærk".

Tilmeld dig her under, og husk også at nævne, hvis du ønsker at tilmelde dig fællesspisningen efter arrangementet er slut (kræver at du selv har tallerken og bestik med!!).

Dette fine arrangement er gratis at deltage i, selv føden er U/B, så mand dig op og deltag - vis de stakkels børn noget de sent vil glemme. Gi' ungerne en gedigen oplevelse for livet!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kørsel med børn 2016
Kommentér på:
Kørsel med børn 2016

Annonce