{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
897 visninger | Oprettet:

Offroadløb i Aalborg {{forumTopicSubject}}

3. og 4. afdeling af DRCMU Offroad 2006 køres i weekenden 24. og 25. juni på Aviators Modelflyveres bane ved Hesteskoen på Rørdalsvej 149, 9220 Aalborg Ø.

Tilmelding foretages som sædvanligt på www.drcmu.net og prisen er også de sædvanlige kr. 75,- for medlemmer af klubber under DRCMU og kr. 100,- for andre. På grund af denne sene udmelding er tilmeldingsfristen inden der opkræves dobbelt takst onsdag 14. juni. Efter fredag d. 16. juni accepteres ikke flere tilmeldinger – heller ikke mod betaling af dobbelt gebyr. Betaling foretages senest 16. juni på konto: 9246 4565068585. Har du ikke betalt inden fristens udløb, slettes din tilmelding fra listen. Husk at der er tale om to løb, og dermed både to tilmeldinger og løbsgebyrer hvis du vil køre begge dage.


Der er fri træning for tilmeldte fredag fra kl. 1000. Der bliver stillet et stort telt op, så der er overdækkede skruepladser – du skal blot selv have bord og stol med. Der er lige som sidst plads til et antal campingvogne ved banen. Der er adgang til 220V, men det er en god idé selv at medbringe forlængerledning og stikdåse!


Der vil være mulighed for at købe varm mad fredag aften, ligesom kiosken serverer morgenmad, pølser og sandwich samt drikkevarer både lørdag og søndag. Lørdag aften vil der, i stil med sidste år, blive mulighed for at købe grillmad til den fordelagtige pris af en god dansk halvtredser (børn under 12 får det endda til ½ pris). Dette kræver dog særskilt tilmelding til mortenlarsen74@hotmail.com senest 16. juni.


Lørdag holder Kvarterløftprojektet midsommerfest i området fra kl. 1400 – 2000, så der er gode chancer for en masse tilskuere til finalerne den dag.


Og så skal vi ikke glemme alle seværdighederne i Aalborg – erfaringerne fra sidste år viser at mange af dem samles lørdag aften på et ganske lille område også kendt under navnet ’Gaden’ – der vil naturligvis være mulighed for at se/gense disse sammen med lokalkendte guider!


Træning:
Fredag den 23/06-2006

Overnatning:
Der vil være mulighed for overnatning i telt og campingvogn ved banen, eller på en bar i centrum.

Startgebyr: 75,-
Indbetales på.
Reg. Nr.: 9246
Kontonr.: 4565068585
Hvis du ikke har mulighed for at indbetale pengene inden løbet bedes du kontakte Poul Steen, så klubben ved hvem der først betaler til løbet.

Klasser:
Off-road Stock
Off-road 2WD 17 turns
Off-road 4WD
Off-road Racing Truck

Bane adresse:
Hesteskoen
Rørdalsvej 149
9220 Aalborg Ø

Tilmelding: www.drcmu.net

Afmelding/Ændringer
Afbud eller ændringer af tilmeldinger skal ske direkte til klubben. Poul Steen Hansen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Offroadløb i Aalborg
Kommentér på:
Offroadløb i Aalborg

Annonce