{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
927 visninger | Oprettet:

DRCMU Offroad 2005, 7. afdeling {{forumTopicSubject}}

Løbet afvikles over to dage i weekenden 10 – 11/9 2005 på Aviators Modelflyvere’s nyanlagte græsbane i Aalborg. Adressen er:

Aviators Modelflyvere
Hesteskoen
Rørdalsvej 149
9220 Aalborg Ø

Der findes kørselsvejledning på http://www.aviatorsmodelflyvere.dk/

Lørdag køres der 5 indledende runder, hvoraf der vil være tre tællende. Søndag køres der en runde finaletræning og 3 finalerunder, hvoraf de to er tællende. Af hensyn til de der kun kan deltage søndag, er det valgt at dispensere fra reglen om at der skal være kørt i kvalifikationen for at køre i finalerne – dog under forudsætning af at det meddeles ved tilmelding.

Der er adgang til 220V, mulighed for camping ved banen (der er ikke mulighed for overnatning i klubhuset), samt begrænset adgang til overdækket pitområde (bord og stol skal selv medbringes). Der vil være adgang til kiosk.

Pokaler indkøbes jf. antallet af tilmeldte søndag d. 4/9 2005 kl. 2000. Tilmeldinger foretaget efter onsdag 7/9 2005 vil, jf. beslutning truffet på seneste generalforsamling, blive pålagt dobbelt tilmeldingsgebyr, ligesom den arrangerende klub forbeholder sig ret til helt at afvise disse, hvis de skulle medføre besværligheder for tilrettelæggelse af arrangementet.

Tilmelding foretages på (link fjernet) og evt. spørgsmål/meddelelser sendes til undertegnede på tlf: 2224 8294 eller mail: poul.steen(snabela)hansen.mail.dk (udskift (snabela) med @).

Vel mødt til afslutningen af en spændende offroad sæson.

På vegne af Aviators Modelflyvere.
Poul Steen Hansen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DRCMU Offroad 2005, 7. afdeling
Kommentér på:
DRCMU Offroad 2005, 7. afdeling

Annonce