{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Projekt custom made FG-Truck-Trailer.

237 visninger | Oprettet:

Projekt custom made FG-Truck-Trailer.

Dette fotoalbum vil løbende bliver fyldt med billeder fra projektet, så hvis du er interesseret, kan du her følge med ;)

Traileren skal være en multitrailer, flatbed og stativmontering til andre opgaver. Den skal ligne en rigtig 1:1 trailer mest muligt.

Jeg har tænkt på det i mange år, og nu må det være på tide den bliver skabt. Flere har sagt at det er umuligt, og at FG truck ikke kan trække en trailer.

Jeg har dog en video, med en som trækker en voksen mand, sååå :D fremtiden vil vise!!!

Kommentér på:
Projekt custom made FG-Truck-Trailer.
 •   18. feb slæbte engang en almindelig marder efter min monstertruck , måske 150 meter fordi vi ikke gad slæbe på den. koblingsklokken blev blå og gearpladen smeltet , så nej det holder ikke i længden.

 •   18. feb Koplingen brænder selvfølgelig af hvis man sætter for meget vægt på den skal trække, men noget kan den yde over det normale, men på denne video her kan man se en FG der trækker mange kilo, en meget tungt bygget trailer, og en mand oveni på omkring 60-70 kilo måske mere han er tyk

  Så hvis man nu laver traileren af materialer som er lette, men holdbare, og holder vægten nede på selve traileren, så er det stort set kun vægten ovenpå der trækker nedad på koplingen, og et menneske skal min jo ikke trække.....

  Kun sig selv, eller max 10-12 kilo ovenpå. så det vil svare til en anden bil du skubber, og det kan en kobling sagtens klare jo uden den brænder af, EL??? hvor blev lige alt mekanikken af såå hehe

 •   17. feb den brænder koblingen af hvis du binder for meget vægt bag ved sådan en. måske du skal begå en døds synd og bygge den om til el , så kan den sikkert klare det.

 •   16. feb Ja men så skal man kende siden, har søgt meget og fandt disse her på 2,8 cm i dia. og kan tåle helt op til 12 volt med 3 led i hver lampe.

  Der er jo mange netsider, og man kan bruge mange timer på søgning af dele man skal bruge hvilken side refererer du til???


 •   16. feb Der findes nu runde 3, 5, 8 og 10 samt 20 mm røde, gule, grønne, blå og hvide LEDs, samt flade firkantede og trekantede de kan skaffes rimmeligt billigt i US max 0.9 USD / stk for 20 mm

 •   16. feb Baglygter til projekt FG-Truck-Trailer er ankommet