{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil SG NEW "SPACE Europe" 1990

3.172 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Kim  P
| 48 år | Oprettet: 10. dec 2005


Bil SG NEW "SPACE Europe"

Årgang:
1990
Drivkraft:
PICCO SG21 3.5cc
Topfart
Meget meget stærkt, Ikke målt personligt men skulle efter sigende gå omkring de 120km/t. Pt,
Geares bilen udelukkende efter topfart, kan den komme op over 130km/t
Størrelse
1:8
Vægt
Endnu ikke vejet, men da det er en pro baneracer, så vejer den meget lidt når man tager alt bilens aluminium i betragtning.
Ekstraudstyr
-Fail Safe
-Formel 1 karosse (Endnu ikke malet)
-Jaguar XR-11 karosse (nymalet i ferrari rød)
-Alu benzinfilter
-Ventileret Racerkobling
-Ekstra Pinion's + Diverse Spur gears
-Regnvejstluftfilter
-Diverse nye ekstra dæksæt + fælge

+ meget mere, bl.a næsten 3 helt nye usamlede SG biler, alene til reservedele, så der er rigeligt at gøre godt med ;)

Bemærkninger
PRO Onroad Nitro bil fra 90. Noget af den tids mest hotte i scala 1:8 Onroadbiler, hentet hjem fra Tyskland.

Bilen er med sin råstærke PICCO 21SG motor, ufattelig hurtig og meget voldsom i optrækket. Den går i andet gear ved ca 85km/t og så tager fanden igen ved bilen indtil at topfarten på ca 120km/t er nået kun få sekunder senere.
(Topfarten afhænger af hvordan bilen er gearet og alt efter hvilke dæk der køres med, geares bilen udelukkende efter max topfart er topfarten over 130km/t)

Overklasse bil til fingrespidserne, den får virkelig en til at mærke at man lever, da den kræver 110% koncentration når den luftes, superfedt arvestykke fra min Onkel der i sin tid, for alvor startede min rc karierre.
Kommentér på:
Bil SG NEW "SPACE Europe"
  •   16. apr 2011 Lækker bil
    ..


  •   16. maj 2007 Nej, desværre Jacob....
    SG bilen er for det første en 1:8 og er ikke med 12mm hex, bilen her er en pro baneracer som har et system der hedder "Quick lock", hvilket betyder at man indenfor 10 sekunder kan skifte dæk smiley

    På billederne hvor du kan se selve dækkene, kan du inde i fælgen se 2 små sorte plastic udløsere (håndtag), der på bagsiden er fjederpåvirket og når man løsner håndtagene, så udvider man fjederne på bagsiden og dermed kan hjulet tages direkte af uden brug af hverken spildtid, eller værktøj. Det er en utrolig gennemført model, der dengang var den kvalitetsmæssige bedste SG model på markedet og selv i dag, 17 år efter, holder bilen stadigvæk max og følger sagtens med de banebiler der produceres i dag.

    Bilen er lavet i et samarbejde mellem den Italienske SG producent og den Tyske RC fabrikant ROBBE og det samarbejde medførte efter en periode flere forskellige SG modeller, men det ypperste af dem alle var denne 1. klasses baneracer. Bilen er opkøbt direkte fra ROBBE fabrikken, da produktionen af denne specialudgave, var stærkt begrænset dengang og den ville ha kostet røven ud af bukserne hvis den skule bestilles hjem til DK, derfor hentede min Onkel selv bilen i Tyskland og her efter 17 år og kun ca 4-5 tankfuldes kørsel, er bilen nu min, eftersom at jeg fik lov til at arve den fra ham efter hans død, i november måned 2006.

    Jeg var endda så heldig, at der var en af de andre RCG brugere, som kontaktede mig, ang. en masse reservedele til bilen, (3 helt nye biler i Org. kasser, hvor der kun var plukket lidt hist og her), så nu har jeg sammenlagt, for over 15.000kr reservedele til bilen, mest i 100% nye dele bilen, deriblandt en PICCO 21.SG motor og en O.S MAX 21. motor.

    Hehe.... jeg har stadigvæk ikke rigtigt turdet at fyre bilen ordentligt af endnu, da den betyder så meget for mig, så jeg ville blive vildt ked af det hvis den f.eks blev skadet, så når den bliver luftet er det stille og roligt, det er jo trods alt et arvestykke, så jeg passer rigtig godt på bilen. smiley


  •   15. maj 2007 dine dæk
    kan de købes i DK og er det 12 mm hex som er på


  •   26. mar 2007 Max A
    Desværre er bilen efterhånden utrolig sjælden, dvs. at både reservedele og selve bilen er næsten umulig at opdrive medmindre at du kan acceptere at få en rigtig slidt en af slagsen, for så er E-bay en mulighed, der er der ret ofte gamle 1:8 SG modeller der minder meget om min, men præcis min model har jeg kun set en eneste af siden jeg begyndte at lede på E-bay for 2 år siden, så den er meget sjælden.

    Et godt foreslag er at du i stedet for min model, leder efter en Graupner Club 90, den er også lavet i samarbejde med den italienske SG fabrikant og er en nærmest tro kopi af min, bare billigere udført med f.eks kun 2WD mm. men den kan og er jo evt. opgraderet hvis du finder en brugt hvem ved, men tjek evt. google for billeder af Graupner club 90, så kan du se hvad det er for en bil jeg mener. smiley

    Held og lykke Max


  •   26. mar 2007 heej
    hved du hvor man kan øbe sådan noge


  •   21. mar 2007 Damn
    Det er den fedeste vogn du har. Bringer mig tilbage til film som bjergkøbing gran prix. Maaan. Høj stemme herfra.


  •   21. mar 2007 picco
    hey super fed picco x høj her fra


  •   21. mar 2007 Velkommen
    Fed bil, det er da en gammel en.....

    Cool bil, har klart fortjent at komme ind!

    //Søren


  •   21. mar 2007 velkommen
    fine billeder og MASSER tekst


  •   21. mar 2007 bil
    fed bil du har dig der meget tekst og gode billeder


  •   21. mar 2007 ...
    Super fed RC, den er da helt sikkert velkommen...

    smiley


Annonce