{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Mugen MBX6T (Solgt) [Tidl. RC-enhed] 2010

2.101 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Niklas H
Mand | 32 år | Oprettet: 8. mar 2009


Bil Mugen MBX6T (Solgt)

Årgang:
2010
Drivkraft:
Mugen Ninja JX21-B01A + Mugen Ninja EFRA2042
25% Meccamo Fuel
Topfart
Ukendt - bruges til banebrug.
Topfart afhængig af gearing.
Størrelse
1:8
Vægt
4000g
Ekstraudstyr
Gas-/brems-servo: Orion VDS-1007 (10kg/0.07sek)
Styreservo: Orion VDS-1409 (14kg/0.09sek)
2x MuchMore 2400mah RX-LiPo
AKA dæk (IBeam og CityBlock)
Bemærkninger
Halvvejs inde i sidste sæson (2009) skiftede jeg fra buggy-klassen til truggy-klassen, hvor jeg startede ud med en Hong Nor X2 truggy. Det viste sig at gå rimelig godt, da jeg fik kørt mig i finalen i alle de løb jeg stillede op i, undtagen det første, hvor et defekt modtager-batteri kostede mig finale-pladsen.

Til i år har jeg så fået mig en team-aftale hos Team Mini-Bizz Racing (www.mini-bizz.dk), hvor jeg så har fået muligheden for at køre Mugen Seiki. Jeg har mere eller mindre fået en komplet Mugen pakke, bestående af en Mugen MBX6T bil, Mugen Ninja JX21-B01A motor og Mugen Ninja EFRA2042 udstødning.

Bilen er væsentlig mere følsom overfor setup end den gamle bil var (eller også er det mig der er blevet mere følsom, efter en vinter med onroad i Brøndby :) ), men når først den er nogenlunde sat op, så kører den fantastisk, med god affjedring og tilpas aggresivitet.

Motoren (Ninja JX21-B01A) er nok det jeg er blevet mest overrasket over. Før jeg selv skulle køre Ninja-motor, havde jeg godt hørt lidt om hvor god den er, men havde aldrig nogensinde forestillet mig noget SÅ godt. Den har mere end rigeligt med power til en truggy, og jeg kan stort set ikke hive den over 96 grader. Alligevel kører den 12,5 minutter på en tank!
Når det virkelig bliver varm sommer, skal jeg prøve med et koldere gløderør, og så om jeg kan få den over 13 minutter på en tank.

Når det kommer til dæk, bliver jeg på AKA-dæk (som Mini-Bizz også forhandler), da det er de bedste dæk jeg nogensinde har kørt på. De holder godt og AKA IBeam er et fantastisk all-round dæk.

Karossen er desuden malet af Mads Bisgaard fra Tages Garage. Han har desuden malet en 1:10 TC karosse til min Xray T2'009 som kommer ind senere.
Kommentér på:
Bil Mugen MBX6T (Solgt)
Annonce