{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Tamiya 49154 Tyrrell P34 6-wheeler. 2011

2.611 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Bil Tamiya 49154 Tyrrell P34 6-wheeler.

Årgang:
2011
Drivkraft:
7,2 volt el, Tamiya Sport Tuned motor, Tamiya Acto Power Formula motor, eller noget brushless når jeg vænner mig til den. ;)
Topfart
Vides ikke, har ikke prøvet den endnu..
Størrelse
Skala 1/10, ca. 43 cm. lang..
Vægt
Tamiya siger 1280 gram samlet chassis-vægt..
Ekstraudstyr
Det eneste, der er puttet på nu (efter billederne er taget) er anodiserede, røde hjulmøtrikker.. Derudover ligger der en LRP Quantum Competition 2 ESC, og et HK GT2 2,4 gHz anlæg og venter, som skal i snarest..
Bemærkninger
Genudgivelse af endnu en Tamiya-model, denne gang deres udgave af Tyrrell P34, som jo nok må siges at være en af de suverænt mest bizarre og interessante designs nogensinde i Formel 1-historien..
Oprindeligt kom den jo fra Tamiya for mange, mange år siden, og heldigvis er det kun selve karossen, der stadig er noget som den gamle, mens chassiset er et modificeret F-103 chassis, med samme baghjulsophæng som en "alm" F-103, men så naturligt nok med en anden forende med 4 styrende hjul, forbundet med stødstænger og en enkelt servo..

jeg er meget spændt på at få prøvet den, og sammenlignet den med min F-104 Pro, og der kommer nok lidt ændringer på den i form af mere stabile forbindelser i styretøjet, og hved ved? Måske falder der også noget kulløst LiPo-halløjsa i dne i fremtiden..
Må dog nok hellere vente til foråret med det helt store, for lige nu kniber det nok med at få varmet dækkene ordentligt op, og så er de her Formel-biler altså lidt "ude at skide".. :)
Kommentér på:
Bil Tamiya 49154 Tyrrell P34 6-wheeler.
Annonce