{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Off-Roader Terminator Monster Truck [Tidl. RC-enhed] 2013

3.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Curt  R
Mand | 69 år | Oprettet: 28. feb 2008


Off-Roader Terminator Monster Truck

Årgang:
2013
Drivkraft:

El motor LG390M med 7.4 Lipo 1500 mAh batteri, 2WD
2.4 GHz sender og modtager
Topfart
Ca. 30km/t. hvis den absolut skal presses på asfalten ;-)
Størrelse

1/12 Scala.
L. 380mm.
B. 255mm.
Akselafstand 250mm.
H. 165mm.
Frihøjde 40mm.
Vægt
1135g. med det hjulsæt.
Ekstraudstyr
Imex 2.8 Bey monster fælge, Skull monster dæk 100 x 50mm, ekstra lange hex klodser på baghjul, ekstra lange klodser med udfræsning til lejer på forhjul, lejer overalt, motor beskyttelses plade i messing, skidplate i bagenden i messing, front bumper i sort skum og kraftigere fjedre.
Bemærkninger
Den sidste offroader i WL Toys´ familien, sej lille Monster Truck. Den kører bedst med original hjulene, men nu lå det sæt her og så skulle de prøves - Bilerne er IKKE beregnet til at køre i vand !
Billederne er kun taget for et syns skyld. Skal ikke gøre mig klog på om skalaen 1/12 holder, men jeg er også ligeglad - Pathfinderen er den største af dem, rent fysisk - men det er 3 rigtig sjove biler og køre med, til hver sit formål.
Buggyen er livlig og hurtig - Pathfinderen er ustyrlig og har sit eget liv - Terminator er mere rolig og terrængående, men har masser af kræfter. Det er til dato nok de sjoveste og mest livlige små biler jeg har kørt med, det er så også de nemmeste at bygge om ( lige noget for mig ) pt. står her 3 stk. Wave Runner Buggyer, 1 stk. Pathfinder Short Course Truck og 1 stk. Terminator Monster Truck, men det skulle ikke undre mig, om der kom flere Buggyer og Short Course Truck under ombygning her i værkstedet ;-)
- Solgt -
Kommentér på:
Off-Roader Terminator Monster Truck
Annonce