{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Off-Roader Traxxas Revo 3.3 2009

712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Martin S
Mand | 40 år | Oprettet: 17. jul 2014


Off-Roader Traxxas Revo 3.3

Årgang:
2009
Drivkraft:
Nitro, Original Traxxas 3.3 motor med EZ-start.
Topfart
60 km/t. Målt med GPS på iPhone.
Størrelse
1:8
Vægt
Ved ikke
Ekstraudstyr
Intet endnu. Men jeg regner med at der skal et TQi 2.4 mhz sender og modtager med iPod dock på så jeg nemmere kan justerer styringen o.s.v.
Bemærkninger
Min første nitroracer :0) Den er købt brugt og er ikke lavet så meget ved den endnu. Da jeg fik den hjem skulle den justeres en del i motoren. Den havde kun kørt 2 l. nitro siden motorskift og stod meget fed i blandingen. Men det er nu klaret og et spurgear blev også skiftet. Jeg skal også have skiftet hjul/dæk på den da de gamle er noget møre og ikke kører optimalt. Jeg skal også have skiftet den 2060'er servo som kan skifte til bakgear. Så indtil videre skal den lige sættes i stand og så må jeg efterfølgende se på ekstraudstyr.

Der skal nok komme flere billeder. Her er tre fra hovedrengøringen idag. Jeg tror ikke den tidligere ejer har gjort det nogensinde :0)
Kommentér på:
Off-Roader Traxxas Revo 3.3
  •   24. jul 2014 Som en start vil jeg anbefale dig at købe 17mm hex til din bil. Så er udvalget en hel del større.
    Af store hjul har min kammerat Mark nogle fede HPI terrapin til salg i markedet. Det er nogle super hjul hvis du søger STORE hjul med noget diameter som giver frigang. De er samtidigt super lette på trods af størrelsen. Hvis du skal forbi en bane kan jeg anbefale 40 series hjul med mini pin mønster. De er dog lidt sværere at få fingre i, men helt klart det bedst man kan smide på en MT hvis den skal på bane. Imex laver nogle fede hjul til MT og du skal altid vælge dæk i soft compound. Hov proline badlands er forresten de eneste hjul som enhver med revo bare må have. Så glem alt hvad jeg har skrevet ovenover indtil du har fået fingre i sådanne hjul smiley
    Hvis jeg havde mere tid så ville jeg gerne linke. Men kig på modelsport.co.uk og se om du ikke kan finde både traxxas 17mm hex adaptere samt proline badlands. Sørg for at det er mt/truggy hjul og ikke buggy badlands du får fingre i.

    Mvh k


  •   24. jul 2014 Jeg bor desværre på Djursland så jeg kommer ikke lige forbi Brønshøj. Men tak for tilbuddet. Hvad kan du så anbefale af dæk og fælge istedet. Jeg syntes det er noget af en jungle at finde ud af.

  •   24. jul 2014 Hej Martin. Hvor er du fra i landet ?
    Ser du søger hjul til slæden. Håber ikke du har nået at købe traxxas hjul igen. De stinker sammenlignet med hvad du ellers kan få. Hvis du er fra sjælland og har mulighed for at kigge forbi mig i Brønshøj, så har jeg diverse MT hjul med 14mm hex som du kan teste og evt købe hvis du synes om dem.
    Mvh k


  •   23. jul 2014 Så er der tre mere fra idag. Der skal nok komme flere Mick :0)

  •   23. jul 2014 Takker

  •   22. jul 2014 velkommen smiley

  •   22. jul 2014 Tak for det. Der skal nok komme mere men det var lige det Info og de billeder jeg havde :0)

Annonce