{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Buggy Tamiya Thunder Dragon (58073) 1989

902 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Buggy Tamiya Thunder Dragon (58073)

Årgang:
1989
Drivkraft:
Motor; Den klassiske Dynatech 01R (19 turns)
Esc: Hobbyking X-45
Servo: Standard Acoms AC-11
Modtager: Acoms
Sender: Acoms Technisport 27 mHz
Batteri: Orion Rocketpack 3000 mAh LiPo.
Topfart
ca. 45
Størrelse
1:10
Vægt
1485 g helt køreklar
Ekstraudstyr
Kuglelejer ( :-) )
CVDs i alle 4 hjul
Dobbeltdæmpere foran
Krængningsstabilisator
Bemærkninger
Året er 1989, og vi er en lille gruppe venner, der har kørt rundt med vores RC biler i et par år. Vi har bygget vores egen lille bane, bag ved den folkeskole vi går på. Vi er nu nået til at se efter nye udfordringer, og er klar til at køre rigtige løb.

Der er dog ikke meget gang i 2WD på det tidspunkt - alle kører 4WD. Og da jeg har en Wild One, som er 2WD må jeg ud og købe ny bil. Det bliver denne Thunder Dragon, som netop er udkommet her i 1989.

Den er efterfølgende tunet med de midler jeg nu havde, og jeg fik nogle fine ræs ud af den, omend det var tydeligt, at den ikke ligefrem var det bedste man kunne købe, hvis man kørte løb.

Her 26 år senere er den nu igen blevet samlet, efter at have været gemt væk i stort set siden 1991, hvor jeg købte min første rigtige konkurrence bil (en Schumacher Cougar).

Den er helt original, dvs. alle de dele der er på bilen, er også dem der sad på den, da jeg lagde den fra mig. Selv elektronikken er den samme. Dengang kørte jeg dog med en mekanisk fartregulato, men det kunne jeg nu ikke få mig selv til, så der er blevet opgraderet på esc og batteri-fronten (kører kun LiPo nu).

Min plan er at jeg skal køre med den, helst sammen med andre "Vintage"-kørere. Jeg har altid store planer når jeg har en ny bil klar, men det er sjældent jeg får dem opfyldt - så om ikke andet står den nu og pynter i skabet, sammen med alle de andre biler.
Kommentér på:
Buggy Tamiya Thunder Dragon (58073)
Annonce