{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Hpi wr8 Ken block 2016

758 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Bil Hpi wr8 Ken block

Årgang:
2016
Drivkraft:
Hpi scream 1965 kv 1/8 motor dia 42 mm længde 68 mm
Trackstar 150a 6s esc med setup boks
4s-6s lipoer
Topfart
Ukendt da de kraftigere støddæmpere jeg har bestilt ikke er dukket op endnu så vil ikke prøve med 6s da den allerede nu på 4s skraber bunden under accelleration og nedbremsning selvom om standard fjedre er strammet max op ,se billede af bunden.
På 4s lige omkring de 100 med bred brun sovs hele vejen derop ,man kan aldrig ved nogen fart bare give fuld gas uden den uden at den enten skrider ud eller ruller rundt , total griner bil.
Størrelse
Størrelse: 1:8
Længde: 485mm
Bredde: 227mm
Højde: 172mm
Akselafstand: 300mm
Vægt
Uden batteri 2363 gr
Med 4s 4000 mah 2796 gr
Med 6s 5000 mah 3160 gr
Ekstraudstyr
Hpi scream 1/8 motor istedet for tiny 1/10 flux motor

Trackstar 150 a 6s esc med setup kort,hobbyking 4s 100a esc stod af på fjerde test tur på 4s ;-)

Integy 40 tands alu/stål center spurhjul istedet fra standard 46 tands , så kan der bruges str pinioner på standard motor mount som jeg har modificeret til at tage endnu støre pinioner , vil have fræst en anden da ingen firmaer laver noget ordentligt til den.

Lidt alu bling i håb om at stive den mere af og gøre køre egenskaber mere præcise under belastning , der er flere dele på vej.

Hpi racing slicks m compound nr 4590 , disse har jeg ikke testet endnu men de kloge hoveder der kører speedruns med bilen siger de er de mest stabile dæk , har et sæt billigere semislicks på vej også da bilen æder et sæt dæk iløbet af ca 20 min kørsel.

Goteck bl1511s lavprofil servo 12 kg 0.07 sek på 6volt ,standard hpi servoen er måske fin til standard kørsel , men jeg har haft et crash indtil videre hvor bilen lige som gik i selvsving som jeg mistænker standard servoen for at være skyld i.

Fjernstyring flysky gt3b med kuigleleje mod og flashet med anden software.
Bemærkninger
Købt brugt herinde for et par måneder siden og efterfølgende løbende blev ændret lidt ,der er flere alu dele på vej for at gøre den stivere og stærkere , kraftigere dæmpere for at den kan håndtere den øgede vægt af motor og batterier .
Så skal jeg have fræst et motormount i alu for at få støre pinioner i en hvad standard og andre fabrikater tillader.
Har lige smidt nye hjul lejer i den idag da de originale var begyndt at halte lidt , så de holder åbenbart lige så kort tid som dækkene , har lige bestilt 32 lejer ekstra til den idag så der er lidt og bruge af, de 4 dog til kugleleje mod af styretøj for at minimere slør og gøre den mere præcis.

Vil gerne hvis jeg kunne finde et par af de gamle tamiya tgx eller sådan noget 1/8 nitro onroad karosserier da de skulle passe på bilen , næsten alt ser federe ud end en fiesta.
Kommentér på:
Bil Hpi wr8 Ken block
Annonce