{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Losi MTXL 2017

1.040 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Martin N
Mand | 46 år | Oprettet: 9. apr 2017


Bil Losi MTXL

Årgang:
2017
Drivkraft:
29cc Benzin motor
4wd via center diff.
Topfart
50km/t+
Størrelse
90x66x41cm
Vægt
16.8kg
Ekstraudstyr
Indtil videre kun en tun potte fra Losi/Bartolone der egentligt er lavet til DBXL modellen. Jeg modificerede den til at passe og er overrasket over hvor meget mere skub den fik.
500.000 silikone i center diff og 100.000 for og bag for lidt mere bundtræk
Bemærkninger
Stor og voldsom, jeg elsker den. Den fik mig til at genoptage en gammel interesse fra jeg var knægt.

Der kommer nok opgraderinger hen af vejen og en større visuel overhaul er undervejs. Det billede med den sorte MTXL er ikke min men en bekendts og det er i den retning jeg tror at jeg vil tage den, men er åben overfor forslag. Indtil videre er jeg dog tilfreds med den som den er. Billedet med 1.5 ltr cola flasken er for at give en ide om hvor stor den er.

Tunpotten er købt brugt herinde af en anden bruger og udelukkende fordi at jeg var træt af at den udstødning der følger med trucken bøvser olie sovs ud i hele karossen og jeg har den stående indendøre hvor jeg opholder mig, så det er ikke til at holde ud.

Den kan tage imponerende mange tæsk uden at bukke under (f.eks 3-4 meter fald fra store hop og ned på jorden). Har indtil videre kun knækket en plastik dims i styrtøjet der alligevel burde have været skiftet ud med en af metal eller kul pga. de to rimeligt hurtige 40kg servoer der trækker i den.

Håber at i tager godt imod den.
Kommentér på:
Bil Losi MTXL
Annonce