{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
417 visninger | Oprettet:

Er dette Marder forum relevant? {{forumTopicSubject}}

Hej alle som læser dette forum.
Jeg vil gerne spørge, om I mener, at det overhovedet er relevant, at have dette forum om Marder og lignende biler.
Jeg bruger en masse tid på at skrive indlæg og tråde, og vil derfor gerne vide, om det er ligegyldigt, eller om det har interesse.
Hvis det egentlig ikke har den store interesse, nedlægger jeg det, da det jo så bare er spild af tid.
Skriv en kommentar om hvad netop du mener, så vi kan finde ud af at gøre det rigtige smiley
M.v.h.
Jacques.
Det er smarter' at køre Marder smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er dette Marder forum relevant?
  • #1   29. sep 2016 Synes da at gruppen kører meget godt. Rigtig informativt og man får masser god råd undervejs af både erfarne og begyndere smiley
    Jeg har nydt godt af det i hvertfald, og ville synes det var synd hvis den forsvandt.. det er min mening smiley

    Hvis ikke jeg reagerer på et opslag, er det kun fordi jeg ikke har noget at tilføje, men sætter dog pris på at det er der evt for andre i fremtiden.. jeg kunne godt have brugt denne gruppe et halvt år siden - det vil have sparet mig en del penge smiley


  • #2   29. sep 2016 Syns den er fin.
    Du kommer med mangeindlæg med upgrades og fif og når alle dine fif's er lagt op, kan vi jo bruge gruppen som en slags opslagstavle.
    Og brugernes spørgsmål skal nok komme henad vejen.

    Selv har jeg efterhånden fundet ud af det der med motorjusteringer på de små nitroer. Kontra fg bare er at køre lidt ligesom el biler. smiley

    Eneste tvivl jeg har er, hvor meget justereri på camber og toe på jeres biler?? Har det så fandens meget at sige til strand bashing?

    Vh johan
    Det ha ha og køre baja. smiley


  • #3   29. sep 2016 Ja helt klart... rc galleri er smarter' , med et marder forum. ??????



  • #4   29. sep 2016 Jeg er også blevet klogere med dette forum.
    Bla. At man ikke skal sælge sin marder. Man kommer bare til at savne den. ??


  • #5   29. sep 2016 Hvis nogen har tjek på det der camber og toe, og kan forklare det på en forståelig måde ser jeg også gerne en tråd om det.
    Købte min første bil i april og er nået til motor, gear og el. Der stopper min ny viden indtil videre. smiley
    Har dog også lært noget vigtigt.. læs lidt op og undersøg hvilke stumper man kan få hvis man overvejer at købe en rc bil.
    Havde næsten stirret mig blind og købt den sindssyg flotte H.A.R.M. der er til salg herinde.
    Opdagede i sidste øjeblik at det var så gammel en model at jeg kun fandt næsten en halv bil i stumper på nettet. Det ville have været en katastrofe for mig, da jeg "bruger" bilen og ikke har den stående på en hylde. smiley


  • #7   29. sep 2016 Det får man altid her.. svar! smiley

    Tak! For jeg er en af dem der har brug for det. smiley

    Hvor'n er du (Jaques) kommet på den fjollet tanket at gruppen er overflødigt og at dine meget omfattende forklaringer af forskelligt er "spild af tid"? smiley


  • #8   29. sep 2016 Joeh, det er blot fordi det for mig tager tid at lave, men jeg er selvfølgelig ikke den eneste som skriver smiley Jeg tænkte blot, at det ville være smart med eet sted at diskutere alting Marder/lignende. Men måske er det i virkeligheden sådan, at det er mig, som er helt bagud, og at alle andre egentlig er langt mere erfarne end jeg. Derfor ville det være interessant for mig at vide, om dette forumtiltag egentlig er relevant.
    Man kan jo sige, at der ikke findes en absolut sandhed udi dette emne, altså FG Mader med flere, og at de holdninger, metoder og løsninger, som kommer til udtryk her, blot er enkeltopfattelser. Der er givet vis mange andre måder at gøre det på.
    Men okay, vi lader det køre, ifald det stadig har interesse.
    Så kom endelig med noget guf, både stort og småt af indhold. Og skriv gerne i denne tråd, hvis der er noget som stikker i øjnene, og som kan ændres til det bedre. Så skal jeg forsøge at implementere det og gøre det bedre.
    F.eks: Er det en god idé, at lave flere beskrivelser og billeder på ideer man laver på sin FG, eller er det ligegyldigt?

    M.v.h.
    Jacques.
    Det er smarter' at køre Marder smiley


  • #9   29. sep 2016 Forstår godt din pointe.. og ja det er mest begyndere (som du og jeg) der deler erfaringer, for det er os der knokler med at finde løsninger de erfarne for længst har fundet.. dog ikke altid!
    Det er nok derfor de ikke deler så meget, men synes nu at man hurtigt får guidlines når man lægger et problem eller en arbejdsgang op her.

    Jeg vil personlig sige at tråde fra nybegynderte, især når de er så omfattende med billeder og forklaringer, er vigtige, da erfarne har tendens til at bruge et sprog vi andre ikke helt mestrer endnu, fordi det ligger i hånden for dem hvis du forstår.


    Igen vil jeg gerne sige at jeg ikke ønsker at den gruppe forsvinder, og hvis du en dag ikke gider den mere, håber jeg at du er villig til at give "admin" funktionen videre til en af os andre.. håber dog ikke at det kommer der til! smiley

    PS: Prøv lige at se hvor mange emner vi har på så kort tid og hvor mange visninger de emner har fået hvis du tvivler mere på gruppen! smiley


  • #10   29. sep 2016 OK smiley Jeg giver dig helt ret. Personligt har jeg det sådan, at jeg gerne vil dele de erfaringer som jeg gør mig, eller som jeg sakser fra andre. Det kan ikke gøre verden fattigere, men kun lidt bedre smiley

    M.v.h.
    Jacques.

    Det er smarter' at køre Marder smiley

    ps: tjek f.eks. den nyeste tråd om tanksokker smiley Ret sjov, men også en idé, som jeg mener bør tages op igen.


  • #11   29. sep 2016 Way ahead of you..! smiley


Kommentér på:
Er dette Marder forum relevant?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce