{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Tamiya ALFAROMERO 155 1930

5.597 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Bil Tamiya ALFAROMERO 155

Årgang:
1930
Drivkraft:
540 motor
Topfart
20 -30 km/t
Størrelse
1-10
Vægt
?
Ekstraudstyr
purple fælge
Bemærkninger
køre godt, og næsten over alt pga. fire hjuls træk.
Kommentér på:
Bil Tamiya ALFAROMERO 155
  •   2. nov 2006 høøøj...!!!
    fed øse..


  •   21. okt 2005 Brinker
    takker!!

    mit første karosse


  •   8. okt 2005 paint
    hey...
    rigtig lækker paint på din alfa der... det ser ret godt ud må jeg sige...


  •   19. aug 2005 thyregod
    jamen hvorfor får du dig så ikke nogle nye billeder min ven?? i stedet for at brokke dig over at jeg bedømmer dine "gamle" billeder??



  •   8. jun 2005 ADD
    Fuck en klam bil puuuuha du for et stor 1 tal =) det gasssss 5 til dig..


  •   7. maj 2005 Hey
    Har lige sendt dig en mail.


  •   30. apr 2005 Malthe
    det har da ikke noget ,med min bil at gøre, om jeg kan lide din eller ej.. det jeg syntes tæller er om billede kvaliteten er god, eller hvilke ekstra dele du her. det er kun de ypperligste der får "ekstra høj"!! så som hvis du har moddet eller givet den et personligt fedt look med en masse ekstr dele i en bestemt farve, eller noget andet så den er unik!!



  •   29. apr 2005 Malthe
    du har ikke rigtigt noget ekstra udstyr, og mange af billederne er sløret!


  •   15. apr 2005 Michael
    ok er ikke intresseret lige øjeblikket så


  •   13. apr 2005 Michael
    ok det var ret dyrt. hvor hurtigt køre den og hvordan køre den og sådan. det har du ikke svart på endnu smiley


  •   4. apr 2005 Bytte... :?
    Thomas Jeg vil godt bytte din Evo2 med min Xray m18.... Hvis du vil....:)

    Mhv. Rasmus Damgaard


  •   1. apr 2005 ang. dæk
    Hva vil du da gi for dem???????


  •   23. feb 2005 Kig forbi min bil igen
    den har fået tun pipe og lidt anden gejl smiley


  •   10. feb 2005 Thomas
    .. for at bllive ved "valgsnakken", så er det rigtigt, at også de skæve minoritetspartier skal repræsenteres. Du og dine få ligesindede skal efter reglerne også være repræsenteret. Det er demokratiets styrke og svaghed ! Længe lev flertallet, der må døjes med de "skæve" minoriteter.
    Du har for en gang skyld ret, ja ! vi er dybt uenige !


  •   10. feb 2005 re: ...
    jeg har set din side et par gange nu, og kan ikke finde ud af hvad det er der skulde besvare mit spørgsmål?


  •   10. feb 2005 ..
    fordi jeg ikke gider..

    se min side. Hej


  •   10. feb 2005 Ulrik A
    Hvorfor vil du slette dine kommentar, og have mig til det samme?? mit indlæg ovenover var til Jess og ikke til dig.


  •   9. feb 2005 Jess
    Du siger: "Du har altid hjulpet og ingen problemer haft med andre." det sagde jeg ikke, hvis du kigger på den tekst du lige har kopieret en cm oven over kan du jo lige så fint læse hvad du har skrevet hvis du allerede skulde have glemt det..
    og her igen: "Jeg har kigget lidt i din kommunikation med andre brugere på din EGEN side." Det er hvad folk har skrvet til mig og ikke mig til dem, og så er jeg jo nødt til at svare. Også selv om det jo nok ikke er så positivt som du gerne vil have det til at være. Hvis du kigger på hvor mange stemmer jeg har givet ud, og hvor mange der har været uenige med dem. Så er det jo egentligt ikke så mange procentdele! Dem der har været uenige (skrevet til mig) har fået en begrundelse og accepteret den, fordi de egentligt godt kunne se hvorfor de fik dem. hvis jeg vil skrive noget positivt ja så skriver jeg det jo nok ikke til mig selv (hvad får man ud af det)?! Så skriver jeg det til andre, hvilket er dérfor at du ikke kan finde det ved bare at kigge på tidligere kommentar i min profil!!!

    til speed fik han også opfordringer fra andre der heller ikke er her mere hvilket du jo nok kan se på de navne jeg nævner i teksten, om at han ikke skulde brokke sig over et 5 tal!

    Michael P gik ind og svinede en meget gennem tænkt savage (som heller ikke er her mere) til med en begrundelse på hans 1 tal. Så brugte jeg bare hans eget stemme system på ham så han kunne se hvor dumt det var, og så syntes han lige pludselig ikke at det var et godt stemme system mere og brokkede sig til mig!

    Du kan jo ikke bruge en tekst jeg har skrevet til en person der ikke er der mere, du kender du jo ikke grunden til hvorfor jeg skriver sådan! Og så blander du jo rundt på række følgen så det ser ud af mere end det egentligt er!!

    Du giver mig 7. Det er jo direkte misbrug af stemme systemet! Du sviner min bil til med at rakke ned på alle de dårligste ting på den! (uden opfordring som du jo er så fokuseret på) og så går du ind og giver en modsat stemme!!

    Så hvis der kommer en og giver dig 4 og så går du straks i flæsket på ham, og giver ham en masse ævl om hvor dumt det er ikke kun uddele 7 (altså at misbruge systemet i manges øjne) og så ville han straks ændre stemmen eller slette den, og hvis han så ikke gør det på det tidspunkt, så ville du begynde at true ham med at samle en masse mennesker så han kunne blive smidt ud!!!! og så ville han straks ændre den til 7 af bar skræk over at nogle kunne blive sur over en lille stemme og prøve at true dem med en udsmidning. kan du ikke se at det lyder helt vildt at du opføre dig sådan på grund af en LILLE stemme???!!!! Flot strategi den virker bare ikke på mig. Hvis jeg skulle gøre det samme hver gang jeg ikke fik 7 (hvilket jeg er bedøvende lige glad med) så havde jeg jo ikke andet at lave end at brokke mig dag ud og dag ind!!!! man skulde tro at du var et lille barn der lige havde fået den bil og absolut ville have 7. Du må sku da nok kunne se at der er andre folk her i verden der har en anden mening end dig!!! (så næste gang der kommer en der ikke syntes om din bil og kunne have lyst til at give den 4 og lige tilfældigvis kigger på de andre stemmer og læser hvordan du reagere, så lader han jo nok være med at stemme) smart!

    Du har jo sagt ja til det her stemme system (ved at oprette din bil), som personer over hele Danmark ca. 5 millioner kan bruge præcis som de vil, som de syntes er bedst. (og du vil så prøve at overbevise dem om at de KUN skal bruge 7 tallet). Og så bliver du sur over at én af de ca.5 millioner mennesker har en anden mening end dig om din bil, og giver den til kende ved at trykke på et 4 tal, og derefter svare det bedste han har lært på hvordan han ikke kan lide bilen. Hvis du har en mening og den aldrig bliver hørt hvad er så idéen i det at have en? Lad os nu tage i dag hvor vi skulle ned og stemme.. Lige meget hvad vi stemmer så er den jo på en eller anden måde negativ overfor det parti der ikke bliver stemt på! skulde vi så i dine øjne lade helt være med at stemme, fordi det ikke er uhensigtsmæssigt at give sin mening til kende hvis den trosser andres???

    Du kan jo ikke beskylde mig for noget når du ikke har hørt det hele osv. osv. osv. ... og så videre hvad??? der er jo ikke mere, gør det nu ikke til et støre nummer end det er!!

    Det her er det sidste jeg skriver til dig, er træt af at beskæftige mig med det her (tager for meget af min tid)! Du får jo ikke noget ud af det alligevel! Så dit savr er mig ugyldigt! Og har ikke fået noget ud af det! Vi er og vil altid forblive ueninge!!

    Tommas


  •   4. feb 2005 Fatter du hat ?
    Jeg ville gerne have en begrundelse for stemmen, men kan man ik være ligeglad med den af den grund ??? og ved at sige jeg er ligeglad med stemmen mener jeg at jeg ligeglad om du ændrer eller hva du nu kunne finde på...
    og du behøver ik lave flere Copy/paste fordi ved nok godt hvad jeg selv har skrevet !

    Og hvorfor tør du ik tage en battle så vi kan lade folket se hva de sys ???


  •   4. feb 2005 Jess
    Jeg viser ham bare at der kan være mange grunde til hvorfor jeg har sådan et karosse, og at han ikke skal udtale sig (beskylde mig) om noget han ikke ved noget om!

    Du siger: "Herinde på RCGalleri viser vi interesse for vores hobby og yder en indsats for at hjælpe og give råd til andre."
    Det grorde jeg også lige indtil at du ødelagde det hele med at brokke dig over en stemme, og starte denne her diskution!

    Jeg er udemærket klar over at folk bliver stemt ud Jess. Når de har gjordt noget dumt, som folk ikke syntes om! Tror nu at det er dig der står først på listen til at blive smidt ud hvis vi ser på hvad vi har gjordt galt! hvorfor nævner du egentligt det?? prøver du at true mig med at blive smidt ud hvis jeg ikke laver min stemme om eller hvad??!!

    Du kan da bare åbne et indlæg om det her i forummet, og hvis der så er nogle der gider at spilde sin tid på det her og læse det hele (hvilket snart kan fylde en lille bog om hvor latterlige ting en diskution kan være), så ryster de nok bare på hovedet og siger hvad fanden går der galt for de to personer (os)! Du kan jo bare se hvordan det gik sidst!

    http://www.rcgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=4616

    hvem var det de gav ret lige indtil indlæget blev ændret til
    at handle om hvor dårligt forummet var ledet , det var mig!

    hvis vi skal snakke missundelse så kan jeg jo bare beskylde dig for at være "Misundelig - misundelig - misundelig !" på mig fordi jeg tør at give min ærlige mening til kende, uden at være bange for at folk giver mig en "hævn stemme" så jeg ryger ned af den første side i "bedst bedømte"!! Men sådan noget gør jeg ikk, for det kan jeg ikke se det sjove i!

    kan du ikke se at det er lidt latterligt at beskylde folk for misundelse???!!! Hvad er det du vil have ud af det? Vil du have at jeg skal blive sur over at du tror at jeg er helt vild med din bil?? Så hvis jeg er helt vild med din bil så viser jeg det med at give den en modsat stemme?? og på den måde får det godt med mig selv!! kan du ikke se at det lyder lidt dumt?!


  •   4. feb 2005 Kim
    Jeg har da ikke sagt at "man" skal smides ud på grund af at "man" bad om en bagrundelse på et 4 tal!

    ok så siger du: "Jeg er ligeglad med DIN stemme.." (så starter vi igen) Hvis det var tilfældet ville det her spørgsmål jo aldrig have røjet ind:

    06-01-2005 18:37:55

    Hej

    Hvorfor er der røget et 4 tal ind på min genesis ?

    Kan du svare på det ?

    Mvh Kim S - www.RC.race.tk -

    og så havde du jo aldrig hisset dig op over stemmen og startet denne her diskution!


  •   3. feb 2005 Flot..
    Jeg er ligeglad med DIN stemme.. så prøv lige at læse hvad der står inden du begynder med dit pis...fordi man gerne vil have en begrundelse på et 4 tal skal man vel ik smides ud for eller ???


  •   3. feb 2005 LOL
    Nu har han også givet mig 4 *GGGGG*


  •   3. feb 2005 Dårlige og vanvittige ..
    ... undskyldninger Thomas ! Har limklatter og ramponeret karosse ikke noget med smag at gøre ?
    Du har ikke råd til at male limklatterne over ?
    Du har ikke haft tid ?
    Måske har jeg ikke et digicam ?

    Sjældent har jeg hørt så mange og ligeglade undskyldninger og forklaringer !

    Herinde på RCGalleri viser vi interesse for vores hobby og yder en indsats for at hjælpe og give råd til andre.

    Når du ikke vil mere med din bil, så undlad venligst at engagere dig i andres.
    Den dårlige smag og undskyldningerne skulle nødigt brede sig !


  •   3. feb 2005 kim
    Limklatterne har ikke noget med smag at gøre! Jeg kan da godt syntes at det er grimt selvom jeg køre med det! Det kunne jo være at jeg ikke har råd til at male og købe et nyt, eller ikke haft tid til at gøre det, eller måske har jeg ikke et digi cam til at tage billeder at det jeg har på nu, eller har ikke kunnet låne et endnu..

    Du siger at du er fuldstændig ligeglad med dine stemmer, hvis det var tilfældet ville det her spørgsmål jo aldrig have røjet ind:

    06-01-2005 18:37:55

    Hej

    Hvorfor er der røget et 4 tal ind på min genesis ?

    Kan du svare på det ?

    Mvh Kim S - www.RC.race.tk -

    og så havde du jo aldrig hisset dig op over stemmen og startet denne her diskution!


  •   30. jan 2005 Fordi...
    ... at du skriver " Den bliver jo brugt" <--- ja det bliver min også men min er da ikke overklattet med lim for at holde sammen !
    Jeg er også fuldstændig ligeglad med din stemme, fordi jeg er glad for min bil, og du skal da bare være glad for at det ikke er dig der har min bil, fordi et limkaross er jo din smag.


  •   30. jan 2005 Thomas ....
    Jeg sagde, at du skulle fortælle, hvorfor du gav et 4 tal til en RCenhed, der stort set kun har fået topkarakter. det var EFTER du havde givet karakter UDEN bemærkning !!
    Du må have en helt speciel smag, uden det skal opfattes positivt, siden du som den eneste skal lægge 4 taller.
    Misundelse - misundelse - misundelse !
    Du fortjener et 7 tal.


  •   30. jan 2005 Kim
    Nej det har du ikke sagt, har jeg måske bedt dig om at stemme på min bil??? Altså man stemmer jo ikke kun hvis man bliver bedt om det!

    Nej hvorfor skulde jeg tro det om dine biler??

    Du ved jo ikke hvor gammen den er eller om den er købt brugt eller jeg har fået karosset af en anden eller hvordan den har fået de skrammer!


  •   30. jan 2005 Jess
    Hvis i ikke forklare hvad det er i skriver så kan vi jo ikke diskutere det her ondsvage emne (hvilket jeg snart ikke gider at spilde mere tid på)!!!! I får ikke noget ud af det alligevel!

    Jeg siger jo gang på gang at hvis du bruger din hukommelse kan du se at du har skrevet:
    24-12-2004 14:43:02

    Halløj kan du lige..

    give en kommentar til det 4 tal. Det hører ingen steder hjemme.
    Du må have ramt en forkert tast !

    Jeg har da også mit på det rene bare fordi jeg ikke har en bil der er "perfekt" (i dine øjne), har det da ikke noget med stemmer eller kommentar at gøre! Du siger "smagsdommer" det er jeg da heller ikke, jeg blev jo bedt om min mening. (som du forhåbentligt husker nu)! Ja vi er her på rcgalleri for at hjælpe og have det sjovt, måske er det DIG der skal huske det, med den attityde du har når du får en stemme du ikke kan lide. Det er jo ikke mig der går ind kritiserer andres biler uden grund!! Så vidt jeg husker bad jeg ikke om at få lavet sjov med min bil! Du kalder den jo en limklat RC (hvor gammel er det lige du er). Det finder jeg meget stødende! Der står jo netop: "Misbrug eller stødende kommentar vil medføre anmeldelse til din internet-udbyder samt slettelse ..." Måske skulde du lige læse reglerne for denne her side inden du hisser dig op over et tal!

    Nu beder du mig så om at kommentere din bil ... igen. Du kan jo bare gå tilbage og se hvad jeg skrev før!


  •   26. jan 2005 oki...
    Men har jeg sagt det til dig du skal stemme på min Genesis ???

    Og du skriver at din bil bliver brugt, men derfor behøver du ik køre som en kælling og smadre dit kaross...
    tror du måske bare mine biler er til pynt ???



  •   25. jan 2005 tommas (til salg) P
    Dine brune klatter tåler ved maling ? Jo, det har meget med kvalitet at gøre. Maling til den smule limklatter koster ikke noget ! -så lav noget ved din egen RC istedet for at bruge tid på vi andres.

    Det med misundelse du skriver til Kim, - det er både Kim og jeg for høflige til at forklare dig ! Men gæt selv !

    Endnu en gang må jeg fortælle dig, at du ikke er blevet bedt om at kommentere min buggy. Hvorfor du gør det, forklarer du med, at det er et frit land vi lever i. Hurra !!!!
    Selvfølgelig må man have sin egen mening, så længe man ikke trodser andre.
    Hvis man har sit på det tørre, så kan man tillade sig at være smagsdommer. men med din holdning og din limklat RC, så synes jeg du burde være mere ydmyg, og finde den hyggelige facon frem.

    Vi er her på
    RCGalleri for at hjælpe og have det sjovt, husk lige det.

    Hvad er der galt med min buggy, udover at du ikke synes om den ? Forsvar dit 4 tal mod 35 7-taller fra andre brugere.
    S.U. (svar udbedes).



  •   24. jan 2005 Jess
    De brune klatter er lim så karossen ikke går mer i stykker end den i forvejen er. Det er kun karossen der er gået i stykker. Så ved ikke lige om du kan sige at det har noget med ens kvalitetsniveau, den bliver jo brugt, og kan jo ikke heletiden købe nye karosser!

    Jeg vudere skam jeres andres RC enheder "ordentligt" (ærligt)!!!! Det kan du åbentbart ikke klare. Du kan ikke klare at andre ikke har samme smag som dig og giver deres mening til kende. Og slet ikke når de bliver bedt om det.

    Stæmmerne bliver ikke trukket tilbage! Det er jo et frit land, hvor man har lov til at have sin egen mening!



  •   24. jan 2005 Kim
    Jeg giver dig helt ret i at Misundelse er en grim ting. men ved bare ikke lige hvorfor du skriver det?

    du skriver "Ved ik om du er blind men 2 er da ikke 7 eller skal luppen" Nej jeg er udemærket klar over det forstår bare heller ikke hvor du vil hend med det heller.


  •   20. jan 2005 Kim S - www.RC-Race.tk
    ..du har bare helt ret !
    tommas (til SALG) P, er kommet helt skævt ind på RCGalleri, og den gode stemning.

    Når man ikke kan se på sine egne ting og vurdere dem i forhold til til andres, så er kæden faldet af.

    Prøv at se det sidste billede i højre række af hans bil. Er det lort eller bare hans kvalitetsniveau, man kan se foran på bilen ? Brune klatter eller hva`? Kvalitet ??? Not !

    tommas (til SALG) P, nu må du fanderme tage dig sammen og vurdere vi andres RC enheder ordentligt. Det kan godt være, at du ikke kan lide dem, af en eller anden grund, men derfor skal du sku ikke svine dem til med en dårlig karakter !!

    Hvad med at holde din ´kæ.t , når du alligevel ikke er interesseret i vores type bil - i dette tilfælde - buggy og monster !!

    Træk dine latterlige nedgørende stemmer tilbage. Vi andre giver jo ikke dig karakter, uanset hvad vi mener om din RC, vel ?
    Selv om man må, behøver man jo ikke stemme på hvadsomhelst, især ikke, når man er negativ og ikke har konstruktive råd og ideer.


  •   19. jan 2005 Ja...
    De skal da os bruges... F.eks på din FLOTTE bil ! den fortjener jo 1 men jeg har været flink pga de dejlige fælg så du fik en 2... Ved ik om du er blind men 2 er da ikke 7 eller skal luppen frem ??? Har 1 ting at sige ! Misundelse er en grim ting !


  •   16. jan 2005 Ulrik A
    Jeg er helt enig med dig, det er underligt at de ikke kan forstå at jeg ikke kan lige deres biler!


  •   16. jan 2005 Jess K
    Jeg er så uenig med dig og dit stemme system, man kan da ikke bare give gode stæmmer hele tiden, så havde alle jo rent syv!!!! og hvis du spørger mig så er det ikke særligt smart!! hvis du ikke kan lide at folk bruger alle stemmerne efter hvad de ærgligt syntes om bilen, så syntes jeg at du skulde forsvinde fra denne her side! Jeg har skrevet før at du skulde lade mig være fordi du skaber ikke andet end frustrationer og vi bliver aldrig bliver enige om noget af det her.

    Du har jo oprettet din bil under det her stemme system. hvordan kan du så bliver sur over at folk bruger det, til at vise deres ælige meninger om andres biler?!


  •   16. jan 2005 kim S
    hvad skal man saa bruge resten af stemmerne til hvis man ikke kan lide bilen? der er jo 6 "kasser" man kan saette et krydt i. men i foelge dig og Jess skal man aabentbart ikke bruge dem til noget. Saa spoerger jeg bare. Hvorfor er de der saa??


  •   15. jan 2005 Ingen tvivl om
    ..at karaktersystemet skaber problemer. Fordi, hvad der er rimeligt at give for en person, passer ikke på en anden. Alle kan uopfordret afgive alt fra 1 -7. Det ansvar er det langt fra alle der kan styre.
    Bedre ville det være, hvis man kun kunne afgive en positiv stemme (en "Thumbs Up"). Så var udfordringen at få så mange som muligt. - Man ville slippe for misundelse, hævnsyge, dårlig smag etc. - Enten giver man en karakter eller ikke. Simpelt !!!


  •   15. jan 2005 ..
    hmm.. Er det ikke pointen at man giver en dårlig karakter, hvis man ikke kan lide en RC?

    Eller skal vi alle give hinanden 7-taller


  •   10. jan 2005 Kan du ikke godt se
    ..at din måde at give karakter på ikke holder. Du har givet både Kim S og mig et 4 tal. Du er den eneste der vurderer vores RC så lavt. Det lugter mere af misundelse og ballade.
    Kan du ikke li`vores RC, så lad være at stemme og fjern din "helt hen i vejret" stemme. Hvis du selv havde noget afsindigt lækkert grej og din egen standard var tilsvarende høj, så var det måske en anden historie. (- og alligevel ikke.)
    Hvad vil du opnå ? Hvad kan vi bruge din karakter til ?


  •   9. jan 2005 Sviner jeg dem til ?
    sviner jeg alt og alle til ? ehm... hvad var det jess k skrev til dig ? lad vær at stemme hvis du ikke syntes om bilen. !


  •   8. jan 2005 Kim S
    bare fordi du ikke kan lide min stemme behøver du jo ikke at "svine" (ordet du er så glad for) alle andre til og blande dem ind i det her!


  •   8. jan 2005 Ja...
    Ja du er den eneste der har givet under 5... så må alle andre jo have stemt forkert...

    Kim S


  •   8. jan 2005 Kim S
    fordi jeg ikke har et kaross uden ridser kan jeg ikke som du siger "svine en andens mands bil til"?? hvordan kan det være at det ikke giver mig ret til det?? du bad om min mening, og det fik du!

    "du skriver under ekstra udstyr: Intet endnu smiley
    og så syntes jeg ikke rigtigt at din karosse er fed!"

    Betegner du det som at svine en andens mand til???

    Og jeg forstår ikke det sidste du skriver: plus at det er mærkeligt at så mange som har stemt på mig har stemt forkert... :-S

    hvad har det med min stemme at gøre?!


  •   8. jan 2005 Det jeg mener er..
    .... At man ikke skal svine en anden mands bil til, når man selv har et halvt smadret kaross.... plus at det er mærkeligt at så mange som har stemt på mig har stemt forkert... :-S

    Kim S


  •   7. jan 2005 Kim S
    ok det er også fint nok det er din mening og det skal der også være plas til, så længe du ikke prøver at lave om på mig (som hvisse andre) er jeg veldigt tilfreds med din stemme!

    Jeg forstår bare ikke hvad du mener med min super bil med ekstra lækkert karosse, jeg mindes ikke at have skrevet det nogle stæder! Men jeg er da glad for at du syntes at det er en så kaldt super bil!!!! og tak for dit komplenent. jeg er da glad for at du også kan lide karosset, der er der åbentbart mange der kan!


  •   7. jan 2005 Oki...
    så giver jeg dig et 2 tal fordi du har sådan et lækkert kaross...

    Jeg vil da hellere have min truck med et "grimt" kaross en jeg vil have din Superbil med ekstra lækker kaross...


    Mvh Kim S


  •   7. jan 2005 Kim
    ja det kan jeg godt.

    du skriver under ekstra udstyr: Intet endnu smiley

    og så syntes jeg ikke rigtigt at din karosse er fed!



  •   6. jan 2005 Hej
    Hvorfor er der røget et 4 tal ind på min genesis ?

    Kan du svare på det ?

    Mvh Kim S - www.RC.race.tk -


  •   1. jan 2005 .....
    fee bil 7 fra mig!! håber på en stemme iegn??


  •   28. dec 2004 Til Thomas
    Du svarer ikke på spørgsmålene, men det har du jo også ret til.

    Det der ødelægger sammenholdet på RCGalleri, er lige præcis din holdning. Du kræver din ret til at være dum ud i noget, du end ikke har forstand på. Det er sku`da respektløst. Kan du ikke lide buggies, så lad være med at glo på dem !! - ingen kan bruge din vurdering til noget.

    Hvis du vil følge lidt med alligevel, så kunne du læse lidt her, (nederst på siden). Vi prøver at gøre RCGalleri lidt bedre, ved at opføre os meget bedre ! Vær med !

    http://www.rcgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?msg_ID=4616


  •   26. dec 2004 Jess K
    Jeg gider ikke at skrive en lang smøre, eller skrive igen om hvem der har ret eller ej! Det gider jeg ikke spilde min tid på!! Jeg har andre mere intelligente ting at bruge min fritid på!

    Jeg forstår ikke lige hvor du vil hen med alt det her!! Jeg stemmer som jeg vil, og som jeg syntes er rigting. Det er der jo ikke noget forkert i... Jo for dit vedkommende. Der ville jo være noget forkert i at stemme som andre vil have en til... hvad skal man ellers bruge de sidste 5 fælter til i stemme konsolen? ingenting??? så ville alle jo have 7. Betyder det virkeligt så meget for dig at din stemme får 7? Måske skulde du smutte fra galleriet hvis du ikke kan klare at få noget andet end du havde forventet. Du har oprettet din rc under det her stemme system, så beder du mig jo nærmest om at stemme på den, du beder jo nærmest ALLE her inde der ser på din cr om at give deres mening til kende!! så må du jo skrive i den profil "hvis i ikke giver 7 så lad vær med at stemme ellers bliver jeg sur"!!

    Du skriver:

    I øvrigt har jeg vist aldrig...

    skrevet :
    Dit citat af min påståede tekst :
    "Den kan jo ik køre over

    Det var ikke til dig (men lad os se på det som en detalje) hvis du læser oven over i overskriften. (Jarl (12) smiley


  •   26. dec 2004 I øvrigt har jeg vist aldrig...
    skrevet :
    Dit citat af min påståede tekst :

    "Den kan jo ik køre over alt" taget fra din tekst... Den køre ikke over alt hvilket du siger. Jeg ved jo ikke hvad "over alt" er for dig! Det kan jo være ude på hustage eller i en sump og sådan... Men for mig er over alt jo de stæder jeg har kørt med den, ...

    - men lad os se på det som en detalje !


  •   26. dec 2004 Til Thomas P
    Du skriver :

    "Så jeg forstår ikke lige hvorfor du er så sur over at jeg ikke kan lide din bil, og giver den en stemme jeg syntes passer til den! Det er jo nok derfor jeg ikke har sådan en (buggy)! "

    Det er jo absurt ! Du kan ikke li`buggier, derfor har du ikke købt en. Så langt er vi enige! Køb ikke noget du ikke kan li `. !

    Men, at du begiver dig ud i at bruge din tid og stille dig til dommer overfor noget, der ikke har din interesse, - og du derfor har begrænset forstand på, det er helt væk ! Jeg er ikke sur over at du ikke kan lide min bil. Med din negative interesse for min type bil, burde du være respektfuld nok, til ikke at udtale dig. Hvad kan jeg bruge det til ?

    Du skriver videre :

    .... "og Michael L ... Ja den bil er heller ikke lige noget der falder i min smag kan jeg hvist roligt sige!! Han gik ind og gav en meget vild savage 4. og så gav jeg ham en stemme efter hans måde at stemme på. hvilket jeg syntes var veldigt fin! (som han jo åbenlyst også syntes var en fin ......."

    Ok! , den faldt heller ikke i din smag ! - jamen hvor er det dog lækkert at vi har fået en "smagsdommer" her i galleriet. Det var vel egentlig også det eneste vi manglede. -en der med hovedet under armen kommenterer alt i øst og vest !

    "Fordi man må, behøver man ikke gøre" ! - det er ikke en dum læresætning. Tænk lige på, at du er sammen med en masse mennesker du ikke kender. Respekt og en god tone, det er ligesom grundlaget for at det her RCGalleri kan fortsætte i anstændige rammer.

    Hvis jeg ikke interesserede mig for f.eks. ubåde, ville jeg da aldrig gå ind og smaske en karakter af på dem. Hvorfor skulle jeg det ? Hvad kan brugeren bruge min sure opstød til ?

    Giv dine gode råd til de medlemmer der har samme type bil, og som du har noget intelligent at fortælle.

    mvh. XTerminator - jess k





  •   26. dec 2004 Jarl (12) B
    "Den kan jo ik køre over alt" taget fra din tekst... Den køre ikke over alt hvilket du siger. Jeg ved jo ikke hvad "over alt" er for dig! Det kan jo være ude på hustage eller i en sump og sådan... Men for mig er over alt jo de stæder jeg har kørt med den, og de udfordringer jeg kan finde til den, jeg bor inde midt i en by, så det er lidt begranset hvor jeg kan køre med den. Men det betyder i det store hele, at den kan klare meget "svære" udfordringer med fire hjuls træk end hvis den havde 2 hjuls træk på!


  •   26. dec 2004 Jess K
    Ja jeg er lige kommet tilbage.

    Jeg syntes ikke min bil er noget at prale af! Hvilket jeg heller ikke skrevet nogle stæder. Jeg syntes ikke om din bil. Du har jo heller ikke særligt mange ekstra dele som sådan.. og det er mest det jeg ser på, og syntes en bil bliver "federe" af!! Syntes heller ikke at farverne er særlihgt harmoniske som sådan. Dine dæk falder ikke i min smag eller dine hvide fælge!

    Stemmen er jo et tal der viser hvad jeg syntes om din bil, og ikke et tal der viser at jeg syntes at du er et dumt svin eller sådan noget! Så jeg syntes ikke at stemmen(erne) er urimelige på nogen måde. jeg bruger personligt ikke mine stemmer til noget. Systemet er vel til for at se hvad andre folk syntes om bilen.. Så jeg forstår ikke lige hvorfor du er så sur over at jeg ikke kan lide din bil, og giver den en stemme jeg syntes passer til den! Det er jo nok derfor jeg ikke har sådan en (buggy)!

    Frank N var en fejl! Hvilket jeg også skrev. og Michael L ... Ja den bil er heller ikke lige noget der falder i min smag kan jeg hvist roligt sige!! Han gik ind og gav en meget vild savage 4. og så gav jeg ham en stemme efter hans måde at stemme på. hvilket jeg syntes var veldigt fin! (som han jo åbenlyst også syntes var en fin måde at stemme på) Men det ville han bare ikke have det stemme system sklulde bruges på hans bil..

    Hvis du kigger i din egen tekst så er det jo lidt ligemeget hvad man giver dig under 7 så bliver du sur og vil have en begrundelse. havde du regnet med at ALLE her inde ville kunne lide din bil?!


  •   25. dec 2004 Venter...
    Thomas ( til salg) P ! Er man på juleferie ?


  •   25. dec 2004 ..
    køre godt, og næsten over alt pga. fire hjuls træk.
    Taget fra din tekst. Den kan jo ik køre over alt den går sgu da imod bare hvis der er en lille sten på vejen. Det er en on-road bil ik en off-road bil.


  •   25. dec 2004 ..
    fandme godt malet der hvor det skifter mellem rødt og blåt....


  •   24. dec 2004 Tommas P
    Vi prøver alle at opføre os ordentligt herinde i RCGalleri. Du har givet urimelige karakterer til :Frank N, Michael L og til mig.

    Hvad er der galt ? Hvorfor pisse nedad ? Kan man ikke give en topkarakter og nogle gode råd, så vær lidt smart og lad være ! Ingen medlemmer finder sig i urimelige karakterer. Stop inden du bliver stemt ud !!!

    Når man læser dine tidligere breve og kommentarer til andre medlemmer, så må man korse sig. Du opfører dig uanstændigt, intet af det andre siger hører du efter. Du må tro du kan opføre dig som du vil. Blærerøv er vel en pæn formulering. Kom dog ned på jorden dit bjællehorn !!!
    Det er fint, du er glad for din bil osv. men lad være med at dømme andre.- Så, fantastisk er din lille bil sku`heller ikke.

    Opfør dig ordentligt, -respekt - det er det, der skal styre her i forum, ikke mundlort !


  •   24. dec 2004 Halløj kan du lige..
    give en kommentar til det 4 tal. Det hører ingen steder hjemme.
    Du må have ramt en forkert tast !


  •   30. nov 2004 stemme
    ja du sagde at der ikke var noget på den savage der var perfekt. så hvis jeg skal tage det efter det så fortjæner dit køretøj da kun det laveste.


  •   16. nov 2004 henrik
    hvorfor kommer du så her ind og ber om en begrundelse for hvorfor jeg stemte sådan?



  •   16. nov 2004 stemme
    har du nulstillet dine stemmer på grund af min stemme???!!!
    ja hvor hurting er det lige den kan køre, det er jo sådan noget bilka pis?? og den er jo ikke rigtigt gennemført ordentligt heller! malingen ser ogåå lidt underlig ud og sådan! bliver du så ved med at nulstille dine stemmer hvis jeg så bare giver dig det samme?! du kan jo ikke komme på top listen på grund af det der spartl haløj!!


  •   15. nov 2004 stemme
    jeg er mest til preformence og det har du hvist ikke rigtigt noget af!! du ville nok have fået en 1 - 2'er hvis du ikke havde lavet alt det der skørte haløj!!


  •   1. nov 2004 Frank
    he he det var en fejl!!! stor fejl!


  •   19. okt 2004 speed
    nå ok det var bare fordi at Nikolai blandede sig at jeg troede at du havde skrevet kun


  •   19. okt 2004 Hva
    Hva er der galdt med jer, Jeg ville jo bare have en kommentar

    Og jeg har ik skrevet "
    KUN"


  •   19. okt 2004 speed
    fordi jeg syntes ikke om din karosse, heller ikke den farve, eller dine komentar.

    Jeg syntes også at de der dæk er grimme...

    Derfor får du "kun" 5 det tal skulle du da også være glad for!


  •   18. okt 2004 jeg har ik skrvet KUN

  •   18. okt 2004 Nej nej
    Jeg spørg hvorfor (jeg vil gærne have en kommentar)


  •   18. okt 2004 Hey
    Hvorfor 5....????


  •   7. okt 2004 Ace
    he he takker


  •   7. okt 2004 ja
    alfa altid velkommen


  •   7. okt 2004 hej
    Alfa altid velkommen.....


Annonce