{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Phantom vision + 2

1.390 visninger | Oprettet: 29. mar 2015

Phantom vision + 2

En flyvetur med min vision + 2.
Konen og hunden var det brimære foto mål, men der var også en ældre herre der fløj med sin Heli, så ham måtte jeg da lige have billeder af.. hvis i kender ham så sig det lige så jeg kan vise ham videoen.

Fast Trigger
Mand | 47 år | Oprettet: 24. apr 2013


Kommentér på:
Phantom vision + 2
  •   8. maj 2015 "Hemmeligheden er jo redigering. Når jeg laver foto optagelser for virksomheder hvor videomatriale indgår er det jo frekvenser man bruger og ikke rå optagelser. "

    Jeg er enig med dig at redigering er en stor del. Men man kan sagtens flyve på en måde så du ikke kan redigere dig ud af det efterfølgende.

    "Jeg forstår godt dine meninger Christian, men man kritisere heller ikke sin 6 årige dreng ned fordi han ikke kan alfabetet, det vil gøre drengen ked af det, og bestemt ikke motivere."

    Havde der været tale om en 6 årige dreng, havde jeg ikke skrevet som jeg gjorde. Men det er der meget bekendt ikke. At sige til voksen menneske (38 år) at det er fantastik det de har lavet - hvis det ikke er tilfældet syntes jeg ikke er forkert.

    Jeg har ikke svinet den video til, jeg har skrevet at der var plads til forbedringer og at videoen var for uroligt at se på fordi der blev fløjet for hurtig og drejet for voldsomt. Det kan jeg sagtens stå ved, og hvis man har fløjet med droner før og har erfaringer med dette, er jeg ret sikker på at man ikke forbinder alle de rosende ord som tidligere er blevet brugt om den video.

    Der ud over er jeg da ikke et øjeblik i tvivl om Fast Trigger hurtigt bliver bedre både til at flyve og lave video.


  •   4. apr 2015 Søg på Google, dji phantom 1 vs 2 - den øverste mener jeg det vat, der var en super beskrivelse kort om forskellene, men i det store hele er 2'eren en upgradering af 1'eren

  •   4. apr 2015 Man er jo også nødt til at "kaste sig ud i det" for at finde ud af hvor meget kameraet får med, hvor blide bevægelser der skal laves osv før det bliver "perfekt".
    Jeg syntes det er en helt iorden video.

    Når nu jeg er blevet inspireret må jeg lige høre:
    Hvad er forskellen på Phantom 1 og 2?



  •   4. apr 2015 Enig Benjamin - og jeg synes stadig den er fin lavet i betragtning SF det er den første-

  •   4. apr 2015 Ha ha ha ha ??

  •   4. apr 2015 Hemmeligheden er jo redigering. Når jeg laver foto optagelser for virksomheder hvor videomatriale indgår er det jo frekvenser man bruger og ikke rå optagelser.

    Jeg forstår godt dine meninger Christian, men man kritisere heller ikke sin 6 årige dreng ned fordi han ikke kan alfabetet, det vil gøre drengen ked af det, og bestemt ikke motivere. Man lærer på undervisningskursus vigtigheden af at rose mennesker, at rose en person for de gode ting, for herefter at give konstruktiv kritik. At starte en sætning ud med at være ærlig og give kritik fra starten af vil blive opfattet negativt og vil ikke motivere. Jeg syntes der et nogle gode ting i videoen, start med at rose for det, også nævne nogle ting man kunne gøre bedre, det et der de fleste misforståelser opstår. Dette princip kan man bruge igennem hele ens liv i forskellige situationer overfor koleager osv. Lige lidt filosofiske tanker herfra smiley vi alle kan blive bedre ved at blive motiveret til det.


  •   4. apr 2015 Mit udgangspunkt var at det ikke var oplyst at det var første video (og som sådan er det ok - og det har jeg skrevet) men med kommentere som "Super fed video", "den er genialt lavet,. Virkelig flot", "det er godt nok en flot optagelse", "det er viiirkeligt lækker video kval og roligheden" - Der er jeg slet ikke henne, ej heller for en første video.

  •   3. apr 2015 Christian w du er lidt hård måske, jeg synes ikke det er så slemt overhovedet af en amatør video,. Synes faktisk det er et rigtigt flot første forsøg., men ja alle kan da blive bedre smiley

  •   3. apr 2015 Det har du så afgjort ret i og for en første video er den også udemærket. Men hastigeden ned, og rolige bevægelser, så får du et meget bedre resultat.

  •   2. apr 2015 første video jeg optog. første gang jeg fløj.. øvelse gør mester.

    Tak for input.


  •   2. apr 2015 Altså jeg er måske en sur gammel mand, men der er bestem plads til forbedringen i den video.

    Der er alt for meget "staccoto" flyvning hvor piloten skifter retning og korrigere. Bevægelser er ikke flydende og det gør det mindre lækkert at se på.

    Lysforholdende er heller ikke optimale - ikke at det er pilotens skyld men det er en meget mørk video. Jeg ved ikke om det kan redigeres bedre, men det er set meget bedre med samme drone hvor der er masser af lys.

    Et eksempel på hvad man kan få ud af den drone, med rolig bevægelser og bedre lysforhold (samt en god klipper) kan ses her:

    https://www.youtube.com/watch?v=4FSZSr6KILk&spfreload=10

    Den bedste video jeg til dato har set er filmet med den lidt større og dyre inspire 1, men det er imponerende godt lavet.

    https://vimeo.com/119391036


  •   1. apr 2015 Super fed video. .
    Tro jeg må prøve sådan en ..


  •   31. mar 2015 Den der video er totalt inspirerende Benjamin, den gjorde mig vildt hooked på de droner smiley - den er genialt lavet,. Virkelig flot

  •   31. mar 2015 Jeg lavede en bryllupsvideo for min bror i Montenegro med en Phantom 1 og en eBay gimball til 600 kr. Til lidt inspiration smiley

    http://m.youtube.com/watch?v=sHc4bPWws7w


  •   30. mar 2015 sweet

  •   29. mar 2015 Det kan jeg godt forstå smiley damn den er fed

  •   29. mar 2015 glæder mig også til sommer og sol så jeg kan lave flere fede videoer..

  •   29. mar 2015 Okay cool, det er godt nok en flot optagelse

  •   29. mar 2015 Den er født med kamera og gimball.. dem optager i 11mp mener jeg.
    Så nem at flyve.

    http://holte-modelhobby.dk/droner-quadrocopter-phantom-phantom-vision-version-p-34275.html


  •   29. mar 2015 det er viiirkeligt lækker video kval og roligheden,. Hvad bruger du til optagelse,

Annonce