{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traxxas Spartan med balanceproblemer

294 visninger | Oprettet: 18. okt 2016

Traxxas Spartan med balanceproblemer

Jeps, jeg har mutet lyden, der er også børn der lytter med, så mine eder og forbandelser over dette stykke &#¤#& er i hermed skånet for.

Kan nogen fortælle hvad den fejler, og hvorfor den pludselig får spasmer, ok en mindre rolig hånd kan være en årsag, men det kan sku ikke være min fejl hele tiden..... eller kan det???

Paw K
Mand | 52 år | Oprettet: 26. sep 2012


Kommentér på:
Traxxas Spartan med balanceproblemer
  •   20. okt 2016 Jeg tror ikke det er en TSM model, den er købt brugt, og der står intet på kassen.

    Jeg vil lige benytte chancen for at sige tak for nogle seriøse svar på en useriøs video, når alt kommer til alt, så er det nok "bare" en blanding af en let båd, 6 celler og forkert vægtfordeling.


  •   19. okt 2016 Den bor i modtageren, hvis han har TSM model. Men man skulle kunne slå den helt fra ved at dreje AUX potmeteret til 0.

  •   19. okt 2016 Hey
    Det ligner som noget der prøver at styre med /mod evt en gyro.
    Kan du skifte til en anden sender /modtager så tror jeg at du vil være fint sejlende.
    Hvor skulle denne gyro bo henne i modtageren eller escen
    Mvh Brian


  •   19. okt 2016 Der må også stå en hel del i din manual om balancepunkt osv., så kig da også der.

  •   19. okt 2016 TSM er det Traxxas Stability Management eller hvad de kalder det. Det er en gyro, der er indbygget i modtageren og kan justeres fra senderen, de har i deres nyere modeller.

    Jeg skal ikke kunne sige, om båden er dårlig, for jeg har aldrig prøvet sådan én. Men jeg synes da jeg har set videoer på youtube, hvor den er sluppet lidt bedre fra det smiley

    Du skal ihvertfald sørge for batterierne sidder hvor de skal og sidder godt fast, og så ville jeg prøve at sejle en fuld opladning rundt langsomt og også længere væk for at vurdere om sender/modtager laver nogen fejl, og om der sker mærkelige ting andet end under fuld gas.

    Hvis det kun er fuld gas har det sikkert noget med balancen eller den mekaniske opsætning på båden eller servoen, der driller. Hvis det er et generelt problem er det nok sender/modtager/gyro relateret.


  •   19. okt 2016 Den er 100% standard, lige bortset fra de åndsvage traxxas stik, de er byttet til 5,5mm bullit connectors.

    Men for at svare på dit første spørgsmål, så syntes jeg jo selv at jeg sejler skide godt, og det er båden der er noget pis smiley jeg forsøger at sejle lige, men det kan muligvis godt være at jeg er kommet til at ånde på fjernbetjeningen så den "måske" er kommet til at dreje lidt, men slet ikke så meget som den gør der.

    Ang. TSM, så oversæt lige ?? hvad er det, og kan det spises ??


  •   19. okt 2016 Er det når du drejer, og har du TSM på?

Annonce