{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

10/9-12: Rustler virgin speedrun 153km/t

2.015 visninger | Oprettet: 10. sep 2012

10/9-12: Rustler virgin speedrun 153km/t

Jeg har aldrig prøvet at køre speedruns før, og dette er mit første forsøg, og det kan også ses på de reservedele, der røg under kørslen:

1. En brækket hækspoiler/wing
2. En af skruerne til hækspoiler/wing
3. Traxxas Nitro aluminium wheelie bar
4. Nogle vægte foran røg af
5. Et lettere ridset karosseri

Det var i realiteten gyro'en, som fik bilen til at skride i sidste ende og ikke den range på min modtager/sender. Den sad løs, da vi hentede bilen i de sidste minutter. Så der skal arbejdes med

1. Vægten
2. Aerodynamikken

Batterierne ydede heller ikke max. da de var brugte til nogle preliminary test de første 5, så de må ligge et sted mellem 4.10-4.15V pr. celle. Jeg havde ikke andre batterier til test.

Dan L
Mand | 49 år | Oprettet: 20. sep 2010


Kommentér på:
10/9-12: Rustler virgin speedrun 153km/t
  •   12. apr 2014 Tobias......lol

  •   12. apr 2014 Den var da aldri op på 153 den kørte mega langsom i forhol til den xo-1 som kørt 148
    Og gpser kan også viser forkert hvis man crasher!

    Prøv at vis en video hvor den ik crasher


  •   29. apr 2013 Hold da kæft!

  •   18. jan 2013 Jeg fik to andre speedruns, men den ene gang gik galt pga. for meget vægt og ramte den kantstenen og flækkede mit dæk/en arm. Anden gang fik jeg brændt min ESC af pga. for hård gearing ... begge dyr fornøjelse, ellers har jeg ikke haft mulighed for at køre endnu, men skal da sikkert gå amok til foråret.

  •   18. jan 2013 Super fart smiley
    Ser frem til flere speedrun fra dig.

    Er det nødvendig med gyro eller er det fordi din servo ikke er præcis nok.?

    Mvh. Christian


  •   21. sep 2012 Hørt hørt smiley
    Vejret er fandme ikke med os..


  •   21. sep 2012 Hej Kristian,

    Overhovedet ikke i det pis vejr, håber på weekenden byder på andet end regn og mindre blæst.


  •   21. sep 2012 Hey Dan smiley
    Har du været ude og lave en ny test ?


  •   11. sep 2012 Min e-revo er tip top klar, og hvis jeg ikke får solgt min 2nd e-revo, så er den ligeledes klar - har dog ikke sat den til salg endnu.

  •   11. sep 2012 Jeg vil anbefale dig at gøre den tip-top kørerklar, evt få checket op på bremseegenskaber, og booke en fritid hos konen i dagene 3-7 oktober smiley

    -S


  •   11. sep 2012 Den bremser af pomperen til, tror nok jeg må programmere esc til at give 100%, den står på 50% nu. Sådan er det vel, når der er små hjul og stor gear.

    Tak for tilbuddet Mark, vi må lige se, hvornår konen slipper mig fri næste gang smiley Håber det bliver med 1 dags advarsel.


  •   11. sep 2012 Ps. Dan du må da have røven fuld af penge hvis du tør køre speedrun uden ordentlig bremser!

  •   11. sep 2012 Lægger gerne mit kamera til rådighed. Sony HD - dog ikke proff smiley

    Speedrun? Det skal satme opleves!


  •   10. sep 2012 @Sune, du må ponge morfars, men du er her. Kasper, co. og jeg kører ikke speedruns, vi kører mere for sjov på den ovale bane ved Plug and Play, ikke noget professionelt. Vi kører her på søndag kl. 14 og sidst var vi 6, denne weekend tror jeg, vi bliver ca. 8-10.

    Men jeg skal ihvertfald have mit cage på denne gang, sidste gang kørte jeg ind i en andens bil med ca. 70-80km/t, fordi han holdt ude i striberne på banen - ud af banen, hvis man skal holde helt stille. Jeg fik smadret mit Frank E karosseri.

    Kristian er blevet inviteret til gruppen og flere gange spurgt, om han vil med, men har ikke svaret. Han er stadigvæk velkommen.

    @Kristian, det bliver først næste uge, da jeg skal til et bryllupsfest denne uge oveni det er der ikke forfærdeligt godt vejr. Men min kammy som holdte kameraet vil gerne optage næste seance igen, han er helt vild. Ordentligt video? Det er taget med hans rooted/customiseret Samsung S3. Hvis jeg skal have ordentligt video, kan jeg tage mit professionelt Sony HD kamera med, men det vil være overkill, vil jeg mene.


  •   10. sep 2012 Dan jeg ved du kører lidt med Kasper U. Jeg kommer til kbh den 3-7 oktober på studietur og skal bo hos ham. Hvis jeg når at få min ESC tilbage fra morfars, eller købe en ny, tager jeg min 1/8 buggy med. Ellers kommer jeg med min SCRT10. Jeg er ikke meget til speedruns (har dog fået 102km/h pint ud af min firestorm), men det kunne være fedt med et par kolde øl og en MASSE tekniksnak og et kig forbi en af jeres mange baner. Måske man skulle gi Kristian et kald ved samme lejlighed. Har selv 2 unger, men de bliver heldigvis i Århus så far kan komme på legeweekend!! Så nu er du advaret mht. weekenden d. 5-7 oktober.


  •   10. sep 2012 Som Sune skriver så er det optimale at man står på midten af den strækning man vil køre på, så har man bedre udsyn til sin rc, og længere rækkevidde end hvis man starter og bare køre væk fra sig selv.
    ekstra bonus er det selvf at der bliver filmet hvor bilen har skrald på smiley

    Dan vi må bare have en aftale i hus hvor vi kan planlægge noget speedrun, så der kan blive skudt noget ordentligt video af bilerne smiley
    Du har fået mit nr smiley


  •   10. sep 2012 @Kristian, det var et spontan run, svært at finde tiden, når man har to unger og masser af anden aktiviteter ved siden af.

    @Sune, jo, men der var en del biler på en søndag aften. Vende slæden ja næste gang - helt klart, men mine bremser virker ikke optimalt.


  •   10. sep 2012 Kører man ikke typisk lidt væk, vender slæden, og så blæser forbi sig selv og kamera. Man kan se bilen de første 40 meter, og så er det bare Dan der whiner smiley

    Lækker Rustler ellers, altså pre-crash!


  •   10. sep 2012 Damn, det er ærgerligt det ikke er filmet bedre.
    Vi må lige finde ud af noget, så vi kan få filmet et ordentligt run af din slæde.
    Man kan intet se på den video smiley


Annonce