Iværksætteri i 2020? Sådan kommer du bedst i gang

Iværksætteri i 2020? Sådan kommer du bedst i gang

19. sep 2019

Drømmer du om at 2020 skal være året, hvor du sætter gang i dit iværksætterprojekt? Det kan for mange virke uoverskueligt, at starte et iværksættereventyr, men det behøver altså ikke, at være en kompliceret affære. Der er nemlig en række praktiske tiltag du kan gøre dig, så du slipper for at bruge lang tid på systemstyring og Business central, men i stedet kan fokusere på din drøm - nemlig at starte dit helt eget. 


En komplet administrationsløsning

Er grundstenen for dit iværksætterprojekt en webshop? Rigtig mange starter deres iværksætterprojekt med en webshop - og det er bestemt også et godt sted at starte. Dog kan det være aldeles tidskrævende, og for mange kan alle de praktiske ting som drift af webshoppen og dynamics 365 medføre, at der ikke bliver brugt tid nok på det egentlige projekt - iværksætterdrømmen.


For at undgå alt det praktiske og tidskrævende administration, kan du med fordel overlade administrationen til specialister. Se mere her, og læs om, hvordan Navipartnet kan styre din virksomheds Business central og blandt andet tage hånd om dynamics 365, bogholderi og lagerstyring.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x