{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Handel i USA
  • #1   30. maj 2008 nej den er amerikansk

  • #2   30. maj 2008 måske ligger towerbobbies i UK men tower Hobbies har følgende adr.
    Tower Hobbies, PO Box 9078, Champaign, IL 61826-9078.

    smiley
    Mhs til fragt kommer det vist an på hvor meget du bestiller og hvordan du får det sendt. told er jeg ikke sikker på hvor meget er men moms er jo 25%

    //Dan


  • #3   30. maj 2008 IL er Illinois og det er i usa

  • #4   30. maj 2008 Tower er i US smiley Handler der selv ind imellem, - Fragt kommer an på flere ting: Jo større omfang pakken har, jo dyrere p.g.a. det er luftfragt og bliver beregnet efter hvor meget "last plads" det optager, men også vægten kan have en betydning, - skal dog være rimelig tungt så, som regel giver jeg omkring 100 USD i fragt for en pakke med 2 - 3 karosser, 6 - 8 hjulsæt, tape, decals, folie og div. andre småting, - MEN det er ikke kun momsen på 25% af HELE beløbet også fragten, du skal lægge oveni, der kommer også "Fortoldnings gebyr" og en ekstra afgift oveni, så hvis du tager indkøbsprisen + fragt og lægger ca. 40% til, så har du næsten den rigtige pris ! Det er blevet meget dyrt, at købe billigt i US, desværre - selv er jeg gået mere over til UK, det er et EU land - derfor ikke de store afgifter og told smiley
    Curt.


  • #5   30. maj 2008 Hov - glemte lige at, det tager som regel 10 dage fra bestilling til modtagelse, - hvis ellers Post Danmark kan finde ud af det og betalingen forgår med creditcard, Visa, Master o.lign.

  • #6   31. maj 2008 Hvsi du handler i USA skal du lægge moms til beløbet incl. fragt og så bliver der lagt et fortoldningsgebyr oveni prisen, hvis du handler for over 25 $. Hvis det er under 25 $. betaler du som regel ikke noget, og i hvert fald ikke noget fortoldningsgebyr.

    På de fleste hjemmesider, kan du lægge de varer i kurven du skal bruge, og så gå videre og vælge hvilken fragttype du ønsker, og får så her prisen på fragten.

    www.towerhobbies.com har 2 fragtrater, men jeg har altid taget den billigste, og der er aldrig gået mere end 3 uger før det har været her.

    www.amainhobbies.com er ofte billigere på fragten, men bemærk at Tower ofte har nogle rabatkoder på forsiden, som du kan bruge og spare en hel del. Når du så har handlet der første gang, modtager du også jævnligt disse koder på mail, hvor du kan spare endnu mere, som eksisterende kunde.

    Næsten lige meget hvad du køber vil det kunne betale sig ift. at købe det i DK, og der er rigtig mange penge at spare, smat et meget større udvalg.


  • #8   15. okt 2012 Den med gaver virker ikke længere, desværre smiley

  • #10   15. okt 2012 Det er Told, der er problemet smiley De kender godt tricket, og behandler dem udfraafsenderen. Men det kan da godt være, at der er sider, der vil sende med falsk afsender.
    Alternativt er at finde en US penneven...


  • #11   16. okt 2012 du kan PRÆSIC regne ud hvad det samlede beløb bliver hvis den bliver taget i tolden

    den samlede pris incl. fragt ganger du med 1,25 og lægger 160kr oven i


Kommentér på:
Handel i USA

Annonce