{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Quad build

188 visninger | Oprettet:

Havde jo lovet min gode ven Fuller at bygge ham en quad i stedet for at han køber en kinasamlet der alligevel skal opgraderes i hoved og røv. Det bliver en slags opgraderet Wizard i en Martian ramme.

Fordelen ved en Martian ramme, er at den er billigere i dele, og af bedre carbon. Derudover behøver man heller ikke afmontere stacken når man skal skifte en arm. En anden "fordel" er at der er mere plads i den, så den er nemmere at arbejde på. Perfekt for begyndere eller folk der flyver Freestyle, som ikke bekymrer sig så meget om vægten.

Den bliver opbygget med en Airbot 4i1 30amp ESC i stedet for induviduelle ESC'er på armene. Bedre beskyttet ved crashes. Den kører Dshot 300, og kan derfor også turtlemode osv.

Motorene er de originale Wizard motore. De er super holdbare og yder godt på en 5x4x3 propel, men jeg er bare vokset fra dem. Jeg skal have noget vildere :-)

Flight controlleren og PDB er også original Wizard. En SP-Racing F3 er yderst pålidelig og begyndervenlig. Den kommer med betaflight 3.2.5, og er opsat og PID tunet af undertegnede.

Kameraet er et Foxeer Monster og har indbygget OSD med visning af timer og spænding. Genial løsning når FC ikke har indbygget OSD, og tid og spænding er jo alt man har brug for at vide under flyvningen!

Bliver sjovt at få den bygget færdig og sat i luften. Sker nok i løbet af de næste par dage!
JimmyH
Mand | 47 år | Oprettet: 6. jan 2012


Kommentér på:
Quad build