{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traxxas revo konverteringsprojekt

105 visninger | Oprettet:

Hey derude!

Så er det tid til lidt opdatering. Siden sidste album har jeg haft 6-7 projekter igennem værkstedet uden at oprette noget herinde.. mega dårlig stil ved det godt.


Historietid:

Købte den som en nitro bil der trængte til en overhaling men den nåede ikke engang at slå så meget som fis før den blev skildt af. Det allerførste jeg gjorde var at klippe,male og klistre karrossen. Karrossen er en crowd pleazer 2.0 så det bliver ikke bedre.

Havde en gammel gearkasse liggende på hylden som allerede var låst i 2. Gear(bakgear er også hevet ud) for at gøre den klar til elmotor. Den gearkasse fik nye lejer og blev selvfølgelig kastet i. Motormountet er fra en gammel tekno-rc konvertering jeg havde liggende. Fik monteret en lrp modtagerboks(vandtæt selvfølgelig) og printet en batteriholder.

Batteriholderen kunne desværre ikke være der for karrossen så den skal lige tegnes på ny. hvis i har en tegning så sig endelig til.

Har afmonteret de originale 2055 servoer for at montere 2x 2075 istedet. Ved godt traxxas ikke laver de bedste servoer men når rep kits koster 30kr er det perfekt til min kørsel ;). Der er iøvrigt også monteret en chassis brace som en lille hindring i vrid af chassis ved motormount.

Bilen kommer til at køre 3 og 4 celler så ikke noget vildt. Derfor er den "ombygget" til m0.8 tandhjul og det burde holde.

Mangler helt sikkert noget men mere kommer!

Spørg endelig hvis det lyster.


Kommentér på:
Traxxas revo konverteringsprojekt


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer