{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Retro traxxas. Hva det værd?

149 visninger | Oprettet:

Halløj derude! Er der nogen derude der har erfaring med at sælge den slags ældre biler? Kender ikke præcis årgangen men den ser bestemt ikke moderne ud :p den køre og drejer som den skal. Tænker sådan en rustler måske kunne være noget for en samler. Men er den gammel og unik nok?

Kommentér på:
Retro traxxas. Hva det værd?
 •   28. jan Esc. ser original ud da prøv google traxxas rustler mechanical speed control og tryk billeder.
  Ja en Det var endda en Turbo Optima MID SE der kostede både alle mine og de andres lomme penge, tror sgu den kostede små 2500 kr. dengang. Det passer i nutids kroner nok med at et "godt kit" koster en små 5000 kr. i den kaliber. Jeg var en af dem der "fes" esc. af ganske hurtigt, og så stod den stille til jeg fik sparet sammen.


 •   28. jan Optimaen var vel også lidt mere kræs. Der er vist ikke mange gode 4x4 fra dengang som en optima smiley

 •   28. jan Tak! Tænker ogs selv den er lidt i et gråzone for hvad der skulle være penge værd. Lidt for gammel til at blive brugt og lidt for ny til at være en rigtigt samlerbil. Den skulle lige have været med det helt gamle hvide chassis og guld/kobberfarvede dæmpere. Men kan du se om der er noget sf elektronikken som er originalt? Har ikke selv set en traxxas med msc før smiley

 •   28. jan Fin gammel sag fra 90'erne, tvivler på den har nogen egentlig værdi som "vintage" da det jo kræver den er i en fantastisk original stand.
  Men den er sgu meget sjov, det var noget af en omvæltning dengang da elektroniske fart regulatorer kom frem.
  I 1989 fik jeg min første elektroniske speed control til en Kyosho turbo Optima MID.
  Den kostede dengang omkring 700 kr. (tænk hvad det er i nutid kroner), en sådan esc. var skrøbelig som glas og brændte af bare man sagde bøh til den.


x