{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traxxas e-jato opfriskning

87 visninger | Oprettet:

Så kom der lidt nyt ind igen!
Fik fornyligt lavet en handel hvor jeg blev den heldige ejer af disse 3 biler. Den eneste jeg egentlig var ude efter er jatoen.

Den var allerede konverteret til el men synes den trængte til lidt kærlighed i krogene..

Startede med diffet som var heeeelt tørt for olie. Det så ikke ud til at have været utæt men alligevel var det helt tomt og virkede derfor en tand for åbent og hvis der er noget der ikke kan gå i Jylland så er det 1-hjulsbrændere!
Fik renset det og smed det tungeste i jeg havde på hylden. 1mil eller sådan noget det er ihvertfald tæt på spærret.

Dernæst trænge den til et motormount der stivede bunden og gearkassen lidt mere af da der var enormt meget flex i det andet. 3D print derudaf og nu ligner det jo næsten den var født som en elbil ;)

Den ene dæmper var utæt så der skulle også ske noget. Hev en gammel reserve revo ned fra loftet og til min overraskelse fandt jeg ud af at dæmperne på en revo og jato er fuldstændig ens udover at jatoens fjedre er væsentlig blødere og selve dæmperen er af plastik. Såå der røg 4stk revo dæmpere på(Aluhus med tini-ben) så de går ihvertfald IKK til.

Jeg fandt et sæt Rpm arme i gemmeren som engang har været tilpasset en slash 2wd men de kunne heldigvis stadig gå på en jato med en bette shimskive i forenden.

Det var lige en novelle om min nye speedrun ræser som jeg nok skal se om jeg ikke kan få skudt en video af inden længe.. hvis vejret tillader det! Lad mig høre hvad i makker i??
Kommentér på:
Traxxas e-jato opfriskning


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x