{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

3d printet påhængsmotor og nu snart skrog

220 visninger | Oprettet:

Jeg som overskriften siger 3d printet påhængsmotor igang , første 3 billeder test print lille version ca 20.5 cm høj , næste billeder 150% så over 30 cm høj , der er bestilt aksler kuglelejer tryklejer samt modul1 stål vinkeltandhjul , har bestilt nok til 2 motorer , de første print er lavet i pla+ , slut produktet skal printes i petg for max styrke , mere kommer .
Billede 10 og 11 er nu 81% færdig efter at have kørt i 48 timer.
Billede 12-16 benet er nu færdig printet , 59 timer og 58 min men kvaliteten er også derefter , og der er gods i med 100% infill eller massiv om man vil , det skal nok holde .
Motormount og montering kører nu men burde være færdig i morgen når jeg vågner , så er det kun toppen eller låget eller canopy alt efter hvad man vil.
Motormount og montering er færdig , tror dog det på den færdige version skal laves i alu ?
Cowlet er igang dog kun med 30%infill , høj vægt langt oppe gavner ingen , så hellere lave et tyndere cowl og så printe den massivt.
Så blev cowlet færdig , 14.8 cm høj så den kan hemme en ordentlig basse af en motor , overvejde kort om jeg skulle printe tandhjulene så jeg kunne lave en prøvesamling , har kuglelejer men ingen tryklejer , men at komme igang med at printe det store 5 delte formula1 skrog til påhængsmotoren vandt , men den tager næsten 6 døgn ?
Så er skroget igang , formula 1 skrog på 82.5cm længde uden påhængsmotoren , skal printes i 3 dele og lpget cowlet i 2 dele , se billede 22.
Husk og få nørdet derude.
5 billeder mere , lavede cowlet til skroget på den lille ender5 printer , skal lige have checket om jeg har lavet en fejl for den er kun 40 cm lang .
Snuden 38 % færdig efter næsten 37 timers printning , sku godt el priserne er så lave ??
Billede 30 endelig begynder snuden at ligne noget , habde måske ikke helt overvejet hvor stor den blev ;-)
Snuden er færdig har lagt 5 bikleder op af den , men bazoom bliver ved med st ødelægge billederne selvom jeg kun ligger 1 op af gangen som den normalt lige kan holde til og følge med til ,men den har vel for travlt med at spamme med reklamer selvom jeg har betalt dem en gang for at lade være , men sidens ejere er vel notoriske lystløgnere som regeringen , prøver igen senere .
Billede 36 can i cry now , 87 timer inde i printet og så skete der det billedet viser , det er under 1 cm der mangler , er gået igsng med at printe røven , når den så er færdig må jeg vurdere om jeg skal tilpasse resten eller printe ny center stykke , uanset hvad begynder det at se imponerende ud .

Kommentér på:
3d printet påhængsmotor og nu snart skrog
x