{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scx6

127 visninger | Oprettet:

Større en normal flyttekasse ??
Så kom den endelig , har kun modtaget den afbilledede 80 kg styreservo til den indtil videre , der er lidt mere på vej
Stål kardanner for og bag
Dual stage skum
2 stk bec 1 stk 10a og 1 stk 12a , styreservo skal have 1
Alu støddæmper tårne for og bag
Alu akselhuse for og bag
Og en ting mere jeg har glemt læs senil dement

Så blev der bestilt alu bedlocks , rcfox.de får super swamper hjem fredag så er de også på vej , så mangler jeg karroseri.
Så er der 2 par Pro-Line 10201-14 Super Swamper TSL SX 2.9 v/h 2 G8 Rock Terrain dæk på vej , så mangler jeg kun en eu forhandler for proline chevy karroseri på lager , kan godt lide udseendet af den nye trx4 chevy , old school redneck truck , det er det jeg vil bare støre ??

Fandt proline chevy karroseri til den ved toemen i holland , så er bestilt med maling bodymounts afdækning extra slipperpads extra servosaver til gearvælger og et par andre småting .

Jeg har en spritny honcho karroseri til salg med bagerste vippebeslag , sandstiger , komplet led lyd og reservehjul , evt med alle 5 hjul hvis nogen mangler .

Så kom der proline interco super swampers i 2.9 str g8

Første lille skridt , servo udskiftet med 80 kg med clamp on alu servohorn , plus ledning fjernet fra modtager stikket og gjort klar til ubec , smart stik i bilen udskiftet med dobbel xt90 så der kan sidde 2 batterier i par og der er lavet udtag sammen med til ubec med et servostik, der er monteret længere lipo holdere 3d printet i petg , og der er lodet xt90 stik på 3 par batterier , 1 par turnigy 3s 4000mah 30-40c , 1 par turnigy rapid 3s 5500 mah på 140c vedvarende , 1 par cnhl 3s 5000mah 65c vedvarende , alle 3 sæt burde være længe fine , og med totalt 29000 mah også nok til en lang dags legen ?

Kommentér på:
Scx6
Annonce