{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scx6

328 visninger | Oprettet:

Større en normal flyttekasse ??
Så kom den endelig , har kun modtaget den afbilledede 80 kg styreservo til den indtil videre , der er lidt mere på vej
Stål kardanner for og bag
Dual stage skum
2 stk bec 1 stk 10a og 1 stk 12a , styreservo skal have 1
Alu støddæmper tårne for og bag
Alu akselhuse for og bag
Og en ting mere jeg har glemt læs senil dement

Så blev der bestilt alu bedlocks , rcfox.de får super swamper hjem fredag så er de også på vej , så mangler jeg karroseri.
Så er der 2 par Pro-Line 10201-14 Super Swamper TSL SX 2.9 v/h 2 G8 Rock Terrain dæk på vej , så mangler jeg kun en eu forhandler for proline chevy karroseri på lager , kan godt lide udseendet af den nye trx4 chevy , old school redneck truck , det er det jeg vil bare støre ??

Fandt proline chevy karroseri til den ved toemen i holland , så er bestilt med maling bodymounts afdækning extra slipperpads extra servosaver til gearvælger og et par andre småting .

Jeg har en spritny honcho karroseri til salg med bagerste vippebeslag , sandstiger , komplet led lyd og reservehjul , evt med alle 5 hjul hvis nogen mangler .

Så kom der proline interco super swampers i 2.9 str g8

Første lille skridt , servo udskiftet med 80 kg med clamp on alu servohorn , plus ledning fjernet fra modtager stikket og gjort klar til ubec , smart stik i bilen udskiftet med dobbel xt90 så der kan sidde 2 batterier i par og der er lavet udtag sammen med til ubec med et servostik, der er monteret længere lipo holdere 3d printet i petg , og der er lodet xt90 stik på 3 par batterier , 1 par turnigy 3s 4000mah 30-40c , 1 par turnigy rapid 3s 5500 mah på 140c vedvarende , 1 par cnhl 3s 5000mah 65c vedvarende , alle 3 sæt burde være længe fine , og med totalt 29000 mah også nok til en lang dags legen ?

Så blev der klippet mønster i dækkene, håber det virker ellers er det en dyr fejl .

Så kom der hårdere dual stage skum og alu støddæmper tårne for og bag .

Så kom der alu akselhuse for og bag , de ser fine ud men gevindet i 2 af huller i diff cover måtte lige skæres op , håber for aksel er bedre når jeg når til den .

Toemen.nl har ikke fået sendt mit chevy karroseri og dele endnu , måske et sted der er værd at overveje ikke at handle , men bedlockfælge stik ubec og parallel lade bord ligger i tolden i holland , er betalt så de skal bare have trukket fingrene ud af stink hullet.

Bag aksel og bagerste støddæmoer tårne moneret , spool shimmet helt som original aksel så kvali på pingeser akselhuse måske ikke så ringe , nå forende

Så kom der fælge , har smidt 100gr i hver hjul.

Så blev den hw 10a ubec koblet til den 80kg servo som sidder i den ,trillet lidt på stue gulvet , altså de påstår servo yder 108kg på 8.4 volt , så det ender sku nok med jeg smider 150+kg servo i den så jeg er sikker på servo kan tvinge hjulene under kørsel i sten hvor de kan blive låst.

Stål kardannerne er pt i sverige ifølge t&t , glæder mig sku til at se så monster store stål kardanner .

Så kom stål kardannerne , 459 gram det er sku seriøst .

Karroseriet som er afsendt med pest nord fra toemen i holland røg først en tur til belgien , derfra til køge som er en mindre omvej i forhold til jeg bor i midt vestjylland , nu har de ifølge pestnord trackimg fucking sendt den tilbage til belgien , shit for brains er en kraftig underdrivelse når man snakker om pestnord og deres medarbejdere , men selfølgelig kan alle drive firma i socialistiske lande hvor man bare stikker fingrene i statskassen når man er for dum til at kunne overleve ved egen hjælp.

Mens jeg venter på karrosseriet på snart anden måned , så kom der lige en 150kg styre servo da jeg følte den 80kg var lidt for svag

Kommentér på:
Scx6
Annonce