{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

LRP Flow WorksTeam ESC, programmeret til Stock Spec racing

Kr. 450
204 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Super god næsten no-limit brushless ESC til brug i 1/10 touring car.
Godkendt under BRCA Homologation List, som DRCMU retter sig under: https://www.brca.org/rules-documents/brca-blinky-list-v6-23-19-08-19/download
Den er programmeret til at kunne være lovlig til stock spec race (software v5.4). Stock spec race (klasserne stock og superstock) menes at der skal være 0 graders timing fra ESC, hvilket den skal signalere ved at blinke når man ikke give gas eller bremser. Denne kan dog fjernes for brug i klassen Modified, ved forholdsvis nem programmering (tælle blink på dioder). Der er et virvar af programmerings-muligheder.
Den er udstyret med standard 12 AWG ledninger (+, -, A,B,C) i sort, med markering for pluspolen til batteriet. Batteristik er 4mm diameter runde han-guldstik. Motorledninger A, B, C er markeret med farverne blå, gul og orange hhv nede ved ESC. Der er påloddet 3,5 mm diameter runde hun-guldstik på motorledninger, så de passer direkte på HobbyWing Justock kontrolmotorer til DRCMU og DASUs onroad serie. Motor- og batteriledninger kan nemt skiftes med passende loddekolbe (min 40 W med 4-5 mm mejselspids).

Desuden er der monteret kort sensorkabel (100mm), og modtagerkabel er loddet kortere for at mindske ledningerod. Modtagerkabel kan man skifte, det rådes blot ekspertise at gøre dette, sagt ud fra erfaringer.
Nypris: 900 kr hos RC KleinKram Stefan Klein (t2shop.de).
Din for 450 kr. + evt. fragt.

Medfølger blæser, manual, forklaring til v5.4 software etc.

FAQ:

Kan den bruges i stock? Ja, den har mulighed for blinky mode, og er godkendt af BRCA Homologation List.

Kan den køre motorer uden sensorkabel? Nej, der kræves sensorkabel til brug af denne.

Har ESC bak-gear? Nej, den er bygget til race, hvor at bakke ikke er tilladt. Til gengæld har den komponenter af høj kvalitet.

Kan der kommes andre stik på til batteri eller motor? Og kan der skiftes ledninger? Ja, jeg kan godt skifte stik og ledninger. Om det er stik fra min egen beholdning eller noget der skal indkøbes, skal udgifter dækkes. Det er dog gratis at jeg fjerner stik og/eller ledninger.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce