{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Truck Traxxas X Maxx 8s

Kr. 13.000
155 visninger | Oprettet:      Årgang:
2018

Hej RCG, har denne superfede X maxx med Spektrum sender og modtager, 2 helt ny lipo batterier (kun brugt én gang), 2 indestructible bodies samt 1 ford raptor karrosse, et fuld set alu arme og hubs (alle 8 arme, alle 6 hubs, altså rear hubs, front castors og front knuckles, naturligvis to af hver så der er til alle 4 hjørner) og 2 lipo batterier til remoten, max6 esc, ny 1100kv Leopard 5692 motor, mod 1.5 gear, opgraderet motor fans, pro-line badlands, Hot Racing spur gear (ekstra medfølger), traxxas 2085x servo (opgraderet servo som har metalgear), CVD boots, en ekstra helt ny wheeliebar, programmeringskort til esc'en og nok nogle andre ting jeg ikke kan huske. Jeg bliver desværre nødt til at sælge den da jeg har kigget på en ny telefon i lidt tid som jeg gerne vil købe da min efterhånden bliver for gammel og forsi den bare sidder på hylden og ser godt ud (aka samler støv hahaha). skriv og vi kan finde ud af nogen mht afprøvningen af bilen for det er ikke alle der må prøve før køb, hvis du har erfaring med RC og ved hvad dette bæst kan gøre kan du sagtens prøve, ellers kan jeg køre den for dig og du får fjernbetjeningen efter køb:) Bilen har kostet lidt over 30000 for mig alt i alt siden jeg fik den hvis man sætter det hele sammen... den var 11000 ny af og så er der virkelig mange opgraderingsdele, bare de alu-dele kostede ca. 5000 i sigselv, og så 1500 for hver indestructible body, og der er 2 af dem, 1000 for ford raptor body, 1000 for batterier, 1800 for remoten med batterier, 1200 for servoen, 2000 for esc'en, 2000 mere for motoren osv osv osv, jeg kunne blive ved... tager gerne imod seriøse bud men lad vær med at komme og sige "4000 henter i dag"... tlf nummer er 42151215

Kontakt


Vis telefonnummer
2820 Gentofte (Storkøbenhavn)
Kommentér på:
Truck Traxxas X Maxx 8s
 •   21. nov Jarvis - den attitude er helt sikkert vejen frem.....til ikke at skabe sig et godt renomme eller sælge varer.
  RCG er et forholdsvist lille forum, hvor mange kender hinanden, og det er ikke usjældent at handler foretages mellem medlemmer, der før har handlet med hinanden.
  Det rygtes også hurtigt, hvem man skal undgå at handle med....
  Du er jo ikke så gammel endnu, så blot et råd herfra vil være, at lave nogle seriøse annoncer og sælg ærligt grej til en fornuftig pris.....og nej, du kan ikke få 40% af nyprisen på reservedele og upgrades.
  Jeg ved, at det kan være en mundfuld at sluge, men til gengæld vil du høste gode handler den anden vej.
  Den annonce du har her, skaber ikke oplæg til ovenstående scenarie.
  ....men som nævnt tidligere; held og lykke med salget.


 •   21. nov jeg er ikke intressert jeg samler ikke på traxxas affald og slet ikke til overpris men billeder sælger

 •   21. nov Kent,
  ved interesse er du velkommen for at skrive en besked og jeg sender alle de billeder du vil have. Jeg havde bare ikke lige tid til at tage så mange billeder, da jeg lavede annoncen:))

  ellers, så skal jeg nok få taget nogle billeder enten i aften eller imorgen tidligt og tilføje til annoncen:)


 •   21. nov uffe,
  1. hvad med at passe dit eget istedet for at gå rundt og kalde andre for idioter bare fordi de gerne vil have 40% af hvad de gav for deres vare som ny. Jeg ser ingen pointe i din useriøse besked.

  2. Hvis du har et problem med min annonce, pris eller tone er du velkommen til at swipe lidt længere så du scroller forbi min profil.

  3. Jeg har ikke brug for bekræftelse på om min pris er god eller ej, er man interesseret? ja så køber man den... er man ikke? læs punkt 2.

  god aften!


 •   21. nov hvis man forventer så mange penge for sin ting skulle der være mange flere billeder af det der er brugt penge på

 •   21. nov Popcorn......hvorfor ikke bare skrue prisen op til 15 af de lange, nu du er igang??
  Upgrades får du jo ingen penge for, historisk set.
  En sprit-neues kan hentes nede i kiosken for 8.300, hvilket efterlader 4.700 til spare parts ift. din pris.
  Jeg er ikke økonom på højt plan, men regnestykket er ikke svært.....
  Beklager denne her lille "bøvs" men din pris forekommer mig mig en anelse useriøs, men set fra en anden vinkel, så er den sidste idiot jo ikke født endnu.
  Held og lykke med salget.


x