{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
629 visninger | Oprettet:

Vedligeholdelse? {{forumTopicSubject}}

Jeg læste et tidligere indlæg om et hul i en Savage X motor (netop den model jeg har købt). Bilen der var defekt her var vist så godt som ny og ejeren af denne blev straks oplyst om at det sikkert var hans skyld pga. manglende vedligeholdelse og at det iøvrigt var brugerens ansvar at vedligeholde, efterspænde mv.

Hvad skal jeg helt præcist vedligeholde/gøre ved min bil og hvad er det som skal efterspændes og hvor tit skal man gøre alle disse ting?

Jeg vil bruge Sidewinder 25% brændstof som skulle indeholde afterun olie og derudover har jeg noget luftfilterolie som vel skal renses når det er beskidt og påføres nyt olie. Derudover har jeg købt en HPI Nitrorens som vel også skal bruges engang imellem?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vedligeholdelse?
  • #1   24. maj 2006 du skal tage motoren af og rense der og sådan noget også skal du spænde alle skruer du kan se smiley så går det nok smiley

  • #2   24. maj 2006 jeg bruger sidewinder og mange siger der er afterun olie i men har noget vis det er min bil står stille i nogle dage eller plejer jeg kune at give den når motoren er ved at blive tør

    du skal rense skruer for skidt og møg så det ikke sidder fast
    og dine fjedre har heller ikke godt af skidt og snavs så det er en ide at pille dem af og rense dem

    med hensyn til motoren er det godt at skfite gløderør når motoren har kørt en del da det giver en friskt pust for motoren og fordi de gamle bliver slidt


  • #3   24. maj 2006 næste gamg lad være med at lave 3 indlæg og kun et smiley

  • #4   24. maj 2006 Undskyld mig, men havde det ikke været noget rodet sammen hvis alle spørgsmål og svar have været under en tråd?

    Jeg syntes godt nok det ville være uoverskueligt....


  • #5   24. maj 2006 Thomas G, man kan lave punktopstilling, dvs. 1. 2. 3. etc. etc...

    Det plejer jeg at gøre, når jeg har massere af spørgsmål på en gang.. Det giver også plads til at andre folk kan få hjælp..


  • #6   25. maj 2006 rc_M hvor meget erfaring med nitro siger du at du har??

    og jamie ... et gløderør bliver skiftet når det er færdigt

    ... thomas ... du kan ikke gøre så forfærdeligt meget ved en motor som kommer lige fra fabrikken da den er låst med loctite i de fleste bolte .. vigtist er dog at når du slukker din motor skal stemplet stå i bund imens den køler ... og gerne tøm tank og slanger for nitro hvis ikke du lige skal ud og køre dagen efter eller sådan ...rens af luft filter hver gang ville være nummer 1... har sikkert flere gode råd men er lige væltet ud af sengen så er lidt træt


  • #7   25. maj 2006 I sidewinder er der jo ikk afterrun olie i ?

    Jeg har fået det til at der var mere olie i, i forhold til f.eks tornado.

    Men staidgvæk syns jeg den skal have lidt afteruns olie i smiley


  • #8   26. maj 2006 www.hpi-specialisten.dk er der nogle gode pdf filer om hvordan man vedligeholder sin nitrobil.

  • #9   26. maj 2006 René D du skal bruge afterrun olie fordi, at hvis der er nitro rester i motoren samler det fugt og dine lejer ruster.

Kommentér på:
Vedligeholdelse?

Annonce