{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.043 visninger | Oprettet:

Morfars ny butik i odense. {{forumTopicSubject}}

Morfars.dk åbner butik i Odense

Så sker der noget på Fyn smiley

Ny hobby butik i Odense med kendt bagmand
Morfars.dk åbner den 1. juni en ny butik i Odense med et kæmpe sortiment af fjernstyrede biler, fly, både, helikoptere og masser af tilbehør. Kim Bendiksen er manden i den nye hobbybutik. Kim har været mange år i RC branchen og er bl.a. arrangør af DHI Cup som afholdes årligt og tiltrækker de fleste kendte RC kørere fra hele verden.

Bredt sortiment der vokser med opgaven
"Vi åbner med et virkeligt bredt sortiment og vil løbende tilpasse det til de kunder som kommer til os." udtaler Kim Bendiksen og fortsætter "Vores mål er at ingen går forgæves og at alle får en god oplevelse - vi sætter gode produkter og højt serviceniveau i højsædet."

Om Morfars.dk
Morfars.dk har siden 2002 solgt produkter fra førende producenter som fx Kyosho, Team Orion, Traxxas, Tamiya, GPM, JB Foam, Suspect, HPI, LRP, Protoform med flere. Hjemmesiden www.morfars.dk har siden starten været grundstammen i forretningen med daglig levering til Danmark og udlandet. Ud over den nye butik i Odense har Morfars.dk også en butik i Herlev i udkanten af København.
Morfars.dk er kendt for et bredt sortiment af RC produkter og tilbehør. Blandt de mest populære produkter er tilbehørsdele som importeres fra Asien. Via egen import og effektiv forsendelse kan Morfars.dk tilbyde spændende kvalitetsprodukter til lave priser.

Morfars.dk Odense
Svendborgvej 80B
5620 Odense S
Åbningstider:
Tirsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 18:00
Lørdag 9:00 - 13:00

For yderligere information kontakt os på tlf. 4975 9098.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Morfars ny butik i odense.
Kommentér på:
Morfars ny butik i odense.

Annonce