{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.083 visninger | Oprettet:

Ny begynder RC {{forumTopicSubject}}

Jeg har før haft lavet et indlæg men det er blevet væk.
Jeg er nu igen kommet ind på at jeg gerne vil ha en RC.

Da jeg er rimelig ny ved jeg ikke hvilke mærke jeg skal kigge efter. hvad er godt og hvad skal man holde sig fra. her tænker jeg ang reservedele og holbarhed og anskaffelse af det. og evt tun dele.

Jeg fik rådet af en prof til at ikke tage en nitro bil som en begynder bil da han sagde at man hurtigt kunne miste interessen for RC hvis man skulle pille og justere konstant.

Så han sagde jeg skulle tage en EL bil eller Benzin.

Jeg vil meget gerne ha en 4x4 og helst i størelsen 1:10 som kan køre over alt da jeg ikke gider køre på bane. så den skal selv kunne holde til en masse og sådan.
Hvad vil i forslå mig at kigge efter?
og vil også lige sige at jeg har max 2000kr til det og må gerne være brugt bare det fungere 100% som det skal og er køreklar.
Og som stadig overholder de ting som jeg skrev foroven.

der er sikkert noget jeg har glemt at spørge om men det kommer nok.

Hilsen Daniel


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny begynder RC
  • #1   17. apr 2011 Hvad mærker angår, vil du npk få en masse der siger traxxas, men jeg er sku efterhånden skuffet over dem, deres små biler er rigtig gode, og holdbare og let og skrue i, men syntes de store af dem jeg har haft, er lidt noget bras efterhånden. Så nu er jeg begyndt og prøve lidt nyt, fx har jeg haft en pro bane truggy, som virkelig spillede, men efter som jeg ikke rigtig kan komme til og køre på andre baner end den jeg selv er ved og bygge, byttede jeg den til en hpi savage, og den er bare i orden, men selvfølgelig dyr, men hpi har en masse andre rigtig fede biler som dem kan jeg rigtig godt anbefale:) Traxxas er stadig også et godt mærke, men ikke det bedste i min verden længere ... smiley men kig efter hpi traxxas associated så kan det vist ikke gå helt galt smiley

  • #3   17. apr 2011 ja som phønix siger, så er e-maxxen faktisk også rigtig god, den var ikke så slem, til og gå i stykker smiley

  • #4   17. apr 2011 mange tak for input. og hvd med reservedele og tun og sådan hvor finder man det henne til disse modeller.?

  • #5   17. apr 2011 der er mange der har reserverdele, men tun som jeg kalder up grades, er nemmere at finde på udlandske sider smiley

  • #6   17. apr 2011 jeg har kigget lidt på Hpi de ser også ret fede ud. kan i evt smide et par link til sider hvor man kan finde biler udover her inde da jeg ikke lige sys der er noget jeg vill ha.
    samt sider til reservedele.

    Tænker også lidt på om der er noget jeg skal holde specielt øje med ved køb at en brugt bil ?



  • #7   17. apr 2011 LRP S10 Blast tx, eller S10 bx.
    det er super fede biler, som holder til det meste og til gode priser....:-)


  • #8   17. apr 2011 (link fjernet)
    (link fjernet)
    det er dem jeg bruger i hvertfald


  • #9   19. apr 2011 Man får ikke meget rc der dur´ for 2000,- (desværre smiley jeg vil sige at med et begænset budget så hold dig til El. benzin biler er temmelig dyre at reparere når de har ramt en kantsten med 40km/t. mit råd : traxxas 2wd , kan findes brugt i rimelig stand til fornuftige penge. og hellere en velholdt standart end en porno gejlet forskruet slæde smiley

    held og lykke


Kommentér på:
Ny begynder RC

Annonce