Off-Roader Cross RC HC6 (kit) Off-Roader Cross RC HC6 (kit) Off-Roader Cross RC HC6 (kit) Off-Roader Cross RC HC6 (kit) Off-Roader Cross RC HC6 (kit)
R. Yde
Følg
Følger Følg ikke

R. Yde

Mand, 36 år, Østjylland
Oprettet: 15. jan 2012
Offline - Senest online: 8. mar Bruger er på filterliste

Ungdommelig RC entusiast og dedikeret nørd! :-)

Jeg er stadig rimelig "grøn" indenfor RC endnu, men har altid haft stor interesse i alt der har med RC at gøre. Jeg har haft adskillige "legetøjs" RC biler, da jeg var mindre, men fik i julen 2011 min første seriøse RC bil, og gik herefter igang med at lære og køre drift - et projekt jeg startede sammen med min storebror (hans bruger er M. Yde herinde), der også fik sin første RC drifter i julen 2011 :-)

Julen 2012 bød på min første RC helikopter. En verden jeg længe gerne har villet udforske, men som jeg aldrig før har kunnet tage mig sammen til at begynde på. Det blev dog en kortvarig affære, da jeg ultimativt gjorde op med mig selv, at det ikke var noget for mig, og derfor blev helikopteren til sidst solgt.

2017 blev så året, hvor jeg fik min første seriøse offroader, hvilket indtil videre har været et hit! ;-)

Jeg forsøger hele tiden at lære noget nyt, og få samlet nogle erfaringer indenfor RC. Er bestemt hverken prof. eller noget geni indenfor den her verden, men indtil videre har jeg haft meget sjov ud af mine modeller, og det er i sidste ende hvad det hele handler om - at have det sjovt! :-D

Følg mig evt. på social media. Jeg forsøger at poste hver gang, at jeg laver noget spændende - om det så er RC eller min skala 1:1 amerikanerbil! ;-)
Instagram: @rasmus.yde
Twitter: @RasmusYde_DK
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce