Bil Axial Umg10 6X6 Bil Axial Umg10 6X6 Bil Axial Umg10 6X6 Bil Axial Umg10 6X6 Bil Axial Umg10 6X6
Per og Kirsten T
Følg
Følger Følg ikke

Per og Kirsten T

Mand, 113 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 27. sep 2019
Offline - Senest online: 25. aug 2021 Bruger er på filterliste

Vil lige starte med at skrive, at vi bor i Malmö, men at RC galleriet ikke acceptere, et 5 cifret postnummer - derfor står vi som boende, i 2200 N
Virkeligheden er, at vi bor i 24591 Staffanstorp, men jævnligt kommer til DK.

Mand og Kone med fælles fritids interesse. Ej hvor heldigt hva,,, men så skifter vi også hveranden fredag, mellem RC og vild med dans.

Startede i august 19, med en Slash 2wd brushed, fra morfars. Det skrabede program, hvor det eneste luxus der blev tilføjet købet, var en Traxxas Dual ID lader. Kørte nat og dag - den blev virkelig holdt til ilden - og på 2X8,4 nimh batterier, holdt den første brushed motor, ca 6 uger. På nuværende tidspunkt, har den fået 3350R sættet, som holder lidt bedre til vores brug.

Mit store held er, at Konen fik øje på 2wd'eren

Sidste update - har handlet en brugt E-Revo, som jeg kunne starte med at sætte nye og stærkere servoer på, da de originale med plasthjul, er alt alt for svage til, en så tung bil, med de kræfter en E-Revo nu en gang har. Og så har den kørt på 6S opsætning, og det har godt nok slidt på grejet. Så jeg har måtte renovere lidt her og der, og smidt en god skilling efter, det der skulle ha været, en god "brugtvogns handel"

Udover det, er både jeg og konen, ganske godt tilfredse med den, da den er meget nemmere at kontrollere under kørsel, da TSM jo er et herligt stykke hjælpemiddel, i forhold til at køre så stærkt som den pågældende model nu engang gør. Helt gode venner med den, bliver konen dog aldrig - hun syns den er for vild,,, at det kan gå alt for galt, når det går galt ...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x