{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Flysky GT3b, sender og modtager

Kr. 375
1.777 visninger | Oprettet:      




Dav på galleriet!
Håber alle havde et fænomenalt nytår. 😃

Jeg har hele 5stk af disse FlySky GT3b. De er selvfølgelig splinternye.
Flysky har med GT3B´eren valgt at fokusere på super funktionsdytighed. Det betyder altså at dette sæt sender/modtager har hurtig responstid, mulighed for at koble hele 10 forskellige modtagere til, og et hav af indstillinger - men alligevel simpel. Super god til alt hvad der hedder båd eller bil eller lign.
Med en smart HD-skærm som instrumentbræt, sørger du for at du kan stille alt mellem himmel og jord, så sættet passer lige til dine ønsker.
Sættet er bredt kendt på markedet, og huskes som værende et af de bedste sæt til prisen. Jeg bruger selv Flysky GT3b i bl.a. en Kraton 6s - det kører som en drøm.

Sættet indeholder:
Flysky GT3B Senderen
FlySky modtager
Bind plug
Div manualer til hjælp mv.

Hvis i mangler andet som fx brushless motorer- og esc´er, stik, div. RC-sortimenter, motorkølere, servoarme, værktøj, eller andre godter, så har jeg også noget liggende der. Selvfølgelig splinternyt al sammen. Skriv en kommentar/pb for mere info 😃

jeg vil gerne sende varen, og hvis du har spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive en PB eller en kommentar, så kan vi snakke der. 🙂

Kontakt


Vis telefonnummer
7500 Holstebro (Midt/Vestjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel

Spar penge på din forsikring

Kommentér på:
Flysky GT3b, sender og modtager
Annonce