{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.869 visninger | Oprettet:

antenner og dens virkning {{forumTopicSubject}}

FPV antenne markering


En vejledning til at hjælpe dig med at vælge det bedste antenne system for dig.

Antenner er kritiske forbindelsen mellem en radiosender og -modtager, så det er bedst at vælge de korrekte antenner til din FPV scenario for den bedste mulige flyvning oplevelse. Hvis du refererer til guiden "Hvordan skal lykkes i FPV", vil du bemærke, at et af de store punkter er, at der er noget sådant som best. Der er dog den, der fungerer bedst for mig. Denne guide hjælper dig med at finde dette system.

Trin 1 – Vælg polarisering type



Polarisering – rund eller lineær?

Et par FPVer herunder jeg selv har for nylig opdaget berettigelsen af cirkulære polarisering. Cirkulær polarisering er ikke for alle, men giver den mest konsekvente ydeevne. Lineær er mere fælles og meget enklere og er undertiden i stand længere afstande. Så hvor skal du vælge og hvorfor?

Cirkulær polarisering:

Cirkulær polarisering bruges af NASA og mange skinke til at kommunikere med satellitter, der kredser jorden, som er konsekvent at ændre retningen af satellitten. Dette minder meget om en FPV luftfartøj under flyvning. Cirkulær polarisering har to særskilte fordele: den afviser multi-path indblanding, (som er den mest almindelige årsag til skærmproblemer), og ikke mister polarisering når et fly banker for at slå. Dette er sandsynligvis skyldes til multi-path indblanding, hvis du har problemer med video forvanske eller tilfældige slip outs. MULTIPATHING ER IKKE FUZZ I VIDEOEN! MUTIPATHING ER KRYPTERINGSALGORITME ELLER PLUDSELIG SLIP OUTS!

Hvornår bruges cirkulær polarisering:

-Når hvor basen ligger nær (100 fødder) af store strukturer såsom huse eller bygninger

-Når stående på en veranda eller et dæk af et hus eller apartment eller andre bygning

-Når stunt flying

-Når der fører bag træer og objekter

-Når gør lav højde flying

-Når der fører meget stor højde (med en retningsbestemt antenne)

Lineær polarisering:

Lineær polarisering er meget fælles og er den nemmeste at implementere. Det er i stand til af længere rækkevidde end cirkulær polarisering, men er mere modtagelige for multipathing. Fordelen ved interval er sjældent indså grundet multi-path indblanding. Antennerne har tendens til at være mere kompakt og nemmere at build (såvel som billigere at købe).



Hvornår skal du bruge lineær polarisering:

-Når sejler ud i åbent med nogen strukturer i nærheden

-Når flyvende fly der ikke bankrenter kraftigt

-Når du går til fjernopkald kører

-Når stående oven på en hill eller mountain

-Hvor der er behov for antenne kompakthed



Hvad nu, hvis min flyvning mål omfatte flere berettigelsen af hver type polarisering?Dette er ofte tilfældet med de fleste FPVers. Du kan ikke have det hele, så du skal foretage en kvalificerede gæt. Hvis du er en aktuelle FPVer og har problemer med video slip outs og forvanske, vil derefter cirkulær polarisering hjælpe dig. Hvis dit problem er, at du får fuzz i videoen på grund af at gå meget lang rækkevidde, bruge lineær polarisering.






Trin 2 – fastsættelse af de bedste antenne mønster

For det første vil jeg anbefale se denne video: http://www.vimeo.com/8826952



RX antenne valg – hvordan meget gevinst ønsker jeg?

Nu er det tid til at afgøre, hvor meget directivity (gevinst) er bedst for dig. Dette bestemmes af dit flyvning område, og hvor du ønsker til dit fly at gå. Som gevinst af din antenne øger, det gør de tilgængelige række video systemet. Desværre, højere gevinst antenner har smallere bjælker og er således ikke egnet til kort rækkevidde missioner.

Omni retningsbestemt antenner giver stor dækning når flying nær base station, men gør ikke godt for long range missioner. En høj gevinst gitter eller skålen antenne ville ligeledes gør en dårlig valg til flying omkring en park. De fleste FPVer vil finde, at en moderat gevinst (mellem 5 og 9 dbi) antenne passer til de fleste af deres behov.



Bruge omni retningsbestemt antenner når:

-Du planlægger at flyve alle omkring dig selv

-Når der fører kort rækkevidde (2 km eller mindre)

-Når stående midt i feltet flyvning

-Når du ønsker en hurtig og nem sæt op



Brug moderat gevinst (5-9 dbi) antenner når:

-Du planlægger at flyve moderat interval (2-8 km)

-Du vil flyve en området ud foran du

-Du ønsker større rækkevidde end en omni, men vil kunne flyve mønstre og stunts

-Når du bruger en antenne tracker



Bruge høj gevinst (10 + dbi) antenner når:

-Udforske langt væk et objekt eller destination meget

-Når der fører i en lige linje og kommer lige tilbage

-Når du foretager fjernopkald forsøg

Eksempler på Omni antenner:

-½ bølge dipol (fælles gummi ducky type antenne)

-Vee antenne

-Cloverleaf antenne

-Vrid-planar hjulet antenne

-Jorden flyet antennen

Eksempler på moderat gevinst antenner

-3 eller 4 element Yagi

-8dbi programrettelse

-3 slå Skrueformet

-8dbi cirkulært polariseret enten programrettelse

-Moxon rektangel

Eksempler på høj gevinst antenner

-Multi element Yagis

-Gitter eller parabol antenner

-BiQuad eller dobbelt BiQuad

-Patch antenne matrixer

-14 dbi patch antenne







TX antenne markering: hvad jeg flyve i flyet?

Der er megen diskussion, hvorpå antenne bør anvendes på jorden, er aerial antennen mindre drøftet fordi der er færre valg, men det er ikke mindre vigtig. Generelt lavere gevinst antenner er bedre for airplanes, men helikoptere og fjernopkald kører muligvis vælge højere gevinst omni antenner.



Da valgene, der er få, vil jeg diskutere hver type:

½ Bølge dipol –Dette er som alle andre sammenlignes antennen. Med en moderat 2,15 dbi gevinst har antennen store null over toppen og bunden af antennen. Dette bruges bedst til long range forsøg.

The Vee antenne –Denne antenne har lidt mindre gevinst (~1.9 dbi) end dipole og er bedst egnet til generelle formål der fører. Denne antenne blev introduceret til FPV realm i 2009 og stor succes er blevet brugt af mange FPVers.

Vrid-Planar hjulet – Relativt lav gevinst (.92dbic) denne antennen er cirkulært polariseret enten og har fremragende multi-path afvisning kapacitet. Denne antenne bruges til generelle formål flying hvor aerodynamiske træk ikke er en afgørende faktor. Denne antenne blev indført i 2010 ved Nigel (devonboy) som åbnede dørene til CP på flyet.

Cloverleaf –Med moderat gevinst (1,25 dbic) denne antennen er lidt længere rækkevidde end Skråtstil planar hjulet antennen, men har et lidt aflange vandrette mønster. Denne antennen er fantastisk til almindelige formål flyvende og moderat området hvor mindre luftmodstand kræves. Dette er den nyeste aerial antenne til FPV verden. Designet af Alex (IBCrazy) som en lettere at opbygge højere gevinst stedfortræder for Vrid-planar wheel.





Vælge korrekt RX antennen:

Her vil jeg nogle af de fælles antenner vi bruge til FPV og de-bunk nogle myter. Omni retningsbestemt antenner opført først og fremmest arbejde for RX programmer samt og derfor vil ikke blive diskuteret her.



Lineær patch antenne – denne antennen er langt den mest almindelige retningsbestemt FPV antenne. Med kompakt størrelse og en 70 grad beam bredde dette giver mulighed for en god sweep dækning højre ud i du foran. Denne antennen er stelpladen afhængige, imidlertid, og udfører bedst når monteret et par tommer off af jorden. Frekvenser over 2 GHz kan finde, at denne antenne kan monteres højt i luften med minimale problemer.

Kravet om lav montering er antennens største undergang. Det vanskeliggør flyvende i bakkede områder som zonen Fresnel afbrydes let.



Yagi antenne –En meget mindre almindeligt fløjne antenne end programrettelsen, denne antenne er fundet i en bred vifte af gevinst værdier. Beam på denne antennen er temmelig smal, men det er nemt at sigte og kan monteres op på et stativ eller stå som det ikke er afhængige stelpladen. Det er et godt valg til en antenne tracker forudsat sporingen er stærk nok til at tage vægten af antennen.

Den største undergang med Yagi er fugt. Fugt forårsager forringelse af antennens ydeevne som flere elementer føjes.



BiQuad antenne –BiQuad er en meget effektiv 11dbi antenne. Måske deler denne antenne endnu mindre fælles end Yagi, kompakt størrelse af programrettelsen uden afhængighed på en stelplade. Antennen har små side loops som hjælp i landing. Denne antenne works well with antennen sporing.

De største downfalls af denne antennen er at det er svært at finde (det skal være bygget som det ikke er kommercielt tilgængelig), og det er skrøbelig.



Gitter antenne – normalt bruges for lang rækkevidde, denne antennen er stærkt direktiv. Gevinster kan variere fra 15-24dbi. Denne antenne er ikke stelpladen afhængige og er bedst monteret højt i luften.

Den største undergang af et gitter antenne er effektivitet. Gitre er sjældent mere end 60% effektive. Så mens din vifte kapacitet er stor, skal du flyver i fjernlys meget snæver.



Helical antenne –Denne antennen er cirkulært polariseret enten med ekstraordinære aksial forholdet og belastningsjusterende afvisning. Det er yderst bredbånd og kan gøres til en bred vifte af gevinster. Mindre enheder kan monteres til en antenne sporingen.

De største problemer med den Skrueformet er at effektivitet ofte ikke er ekstraordinære (mellem 60 og 80%) ikke og at de let tilgængelige kommercielt.



CP programrettelse – Magen til den lineære programrettelse, men cirkulært polariseret. Denne antennen er kompakte og nemme at bruge.

Problemer med denne antenne er dens lave aksial forholdet (multi-path afvisning kapacitet), og at det er jorden flyet produktionsantallet.



CP BiQuad-CP BiQuad er en 8dbi cirkulært polariseret antenne. Det har en kompakt størrelse, der er egnet til antenne sporing og er ikke afhængige stelpladen. Alex (IBCrazy) er i øjeblikket ved at udvikle denne antenne.

Denne antenne største undergang er, at det ikke har været perfektioneret og derfor vil ikke være tilgængelige i et stykke tid.





Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan findes ved at se Andology's video: http://www.vimeo.com/8826952



Eller ved at besøge Ibcrazy's blog: http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=103113

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
antenner og dens virkning

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce