{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nyt legetøj

322 visninger | Oprettet:

HG Hengguanshan pig climbing car HG-P407 :-)
JA navnet er til grin men til en pris på 2167 kroner ink porto for en tamiya bruiser kopi kunne jeg sku ikke stå for at købe en , 3 kanals sender modtager ikke det værste jeg har følt på dernede fra , gearkassen er anderledes fra den gamle bruiser mountanier men stadig noget letmetal/sprøjtmetal i forhold til tamiyas rerelease ,der er diff for og bag ikke bare enhvejlslejer som originalen havde i forhjulene , styreservoen og trækstængerne til styretøjet har fået nogle tæsk i tests men hvem laver ikke om på meget dyrere biler for at få tingene som man selv vil have det ?
Den er født med en lille sort mabuchil ignende 540 kulmotor men til dem som ikke kender mig kører jeg aldrig med kulmotor og har allerede kraftigere styre servo og komplet brushless kit liggende til den , der er også 12mm hex conversion kit på vej samt mere skala agtige dæk som passer bedre til det projekt jeg har tiltænkt den.

Det tomme billede af flamingo kassen se de 2 små sorte pletter , det er 2 skruer fra batterikassen de åbenbart ikke havde haft tid til at skrue i eller som er raslet løs under transport som tog en uge fra kinøjser land.

Det er en stiv bladfjeder bil så forvent ikke en trail bil ala axial traxxas redcat osv ,der laver hg som har lavet denne bil nogle helt andre modeller som flere herinde har , dette er en skala bil som mange af os kan huske fra barndommen , og indtil videre kan jeg kun sige jeg er voldsomt imponeret til prisen.
Mere følger men den kommer til at se en del anderledes ud næste gang. Så kom mit 12 hex conversion kit , desværre øger hver enkelt adapter bredden med 20.44 mmsåbtotalt bredde forøgelse er 40.88 mm hvilket er lidt mere en jeg havde håbet , måske er løsningen bare at dreje center hullet ud i et par alu beadlock fælge og så lave 3 bolts montering som bilen er født med ?

Kommentér på:
Nyt legetøj