{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

3 stk. Crash test - Sport Cub S2

64 visninger | Oprettet:

https://youtu.be/zBrlh2_kGTQ
https://youtu.be/1IqH5f40iMM

Efter et par pilot-fejl, som resulterede i 2 rimelig store crashes - ét møde med en overligger og et crash fordi hjernen var slået fra og ramte stålvejerene i hallen for 3 gang i denne indendørs sæson;) (ikke filmet, desværre).

Samt det helt store crash, nose-dive direkte I gulvet fra 5 meters højde. Et mislykket loop - er nok 20-30cm over gulvet da jeg trækker elevator helt tilbage til et loop, flyveren kysser næsten loftet i hallen, da flyveren går rundt på sit højeste punkt i loopet, og kan så ikke få flyveren rettet op inden den crasher i gulvet, med fuld power! (Jeg tror, men ved ikke om jeg holdt elevator i bund hele vejen rundt).

Jeg skal lige love for at den lille Sport Cub fik tæsk i går. Og utroligt nok tager den næsten ingen skade. Motor limet (for anden gang), 3 revner i vingerne som nu er limet sammen igen. Det var det skade den tog i går!
Samt lodning af ledning til batteri forsyning fra et andet styrt - mødet med et hængende lærred (der har sikkert været en dårlig lodning fra fabrikken)

Og nu har den haft mindst 3 store nose-dives, 1-2 crashes ind i et mål, 3 gange ramt stålvejere i hallen, 2 gange fløjet ind I net for enden af hallen, samt et hængende lærred. Jeg må sige jeg er imponeret over flyveren, hvad den kan holde til af tæsk. Jeg var bestemt ikke imponeret over flyveren efter første gang jeg fløj med med, men er nu selv avanceret i mine flyve færdigheder og flyver kun i professionel mode nu, som gør flyveren "nemmere" og sjovere at flyve (den er jo nok ikke nemmere i en forstand, med det er den alligevel for det giver så meget mere frihed i flyvningen, men det kræver dog flere skills af flyve sådan, og her er direkte konsekvens af din handling).

Kommentér på:
3 stk. Crash test - Sport Cub S2
Annonce