{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fg monster 4wd

319 visninger | Oprettet:

Hpi baja næsten færdig og klar til oprettelse så da denne her kom til salg for 1000kr betød den ca 300 km køretur for at hente den knap så meget , købte 4 stk brugte fg monster dæk/fælge for 400kr på vejen da de monterede er møre og langt over sidste salgsdato .
Sælger snakkede om bigbore kit anden karburator jetpro udstødning + diverse opgraderinger på bilen samt en ny turnigy styreservo da den originale var brændt af .
Alt er møgbeskidt så er ved at skille af og vaske dele , mere kommer.

Kl er 4.04 søndag morgen , fyraften efter aaaalt for mange timer med grydesvampe og industri maskinrens , kan ikke rigtigt regne ud om det er kalk eller salt den har kørt i inden den blev sat ind som har ædt af metal delene ?

Spurhjulsmedbringerens pinolskruer var løse lig med revet aksel så der skulle misbruges en svinghjuls aftrækker samt slibes lidt på akslen for at skille det ad , var for doven til at få i garagen og hente den lille treklo , bremserotor medbringerens pinolskrue var løs så også et helvede og få løs , hjulmedbringer firkante/hexe 2 stk løse så bilen har nok ikke fået meget service , den er nu grov vasket så jeg ka få selve chassiet skilt ad og gpet efter , der skal ihverfald skiftes nogle lejer i den men håber jeg kan redde trækaksler turnbuckles osv da de er hårdt angrebet af rust , male anodisere eller pulverlak ?
Bonus jeg opdagede det lille motormount er i alu , har den anden liggende kan bare ikke huske om den er til en 2 eller 4wd ?

Henrikorg1
Online
Kvinde | 19 år | Oprettet: 18. feb 2013


Kommentér på:
Fg monster 4wd
Annonce