{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk RC Land-Rover Klub på LAXI

1.784 visninger | Oprettet:

Vi var lidt spændte på hvad dagen ville bringe, og efter turen til Høvelte havde region midt jylland virkeligt noget at leve op til ... det tegnede ikke for godt med nogle ubesvarede mails (udover invitationen) og manglende information om arrangementet, men nå, vi ankom og der var faktisk ikke nogen der anede hvad vi var for en størrelse og hvad vi skulle, de mente dog ideen var god, men smilte lidt over at der var nogle voksne mænd der ville komme og køre med legetøjsbiler ... Al begyndelse er svær !
Efter morgenmaden i det store fællestelt stilte vi vores eget telt op og kunne knapt blive færdig før vi blev rendt over ende :) Så trods en lidt forkvaklet start blev det hele trods alt vendt til noget meget positivt ... Flere snakkede om at det kunne blive en "klub i klubben" Det er da anerkendelse der vil noget ;)
Bilerne blev livligt diskuteret, angående teknikken ... de aksler er meget unikke, blev kun leveret på nogle Australske modeller i en meget kort periode og andre aksler var som på de nyeste modeller, i den ene side i motorhjælm-beslaget skal der sidde en rusten bolt osv.
Alt i alt en lærerig, sjov og positiv drengerøvsdag igen ... big smile !!!

Tak til, Christian, Anders, Flossi, Jesper H og også John A som stødte til med et par biler lidt senere, fedt at vi kan mødes både fra vest & øst !

Tak for Kaffe !

Kommentér på:
Dansk RC Land-Rover Klub på LAXI
Annonce