{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Truck Traxxas Monster Jam "Grave Digger" 2015

165 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Truck Traxxas Monster Jam "Grave Digger"

Årgang:
2015
Drivkraft:
4000KV Motor "RCKongen.dk"
Maxam SX601 ESC 320A
Kender ikke detaljer på motor/esc de sad i dan jeg købte den
Topfart
Meget hurtig. Med de store monster hjul (orig traxxas) er den meget svær at styre på 3S fordi de er så bløde og balloner meget. Jeg har kun prøvet at have speederen 3/4 trykket ind, så løb jeg tør for vej. Umuligt at holde forenden nede - skal virkelig være forsigtig med speederen på 3S. Min Slash 4x4 VXL kan slet ikke følge med så gætter på 100 km/t måske mere. Skal have det testet en dag, på en lang lige vej.
Størrelse
1:10
Vægt
lidt over 2kg
Ekstraudstyr
Wheelie bar
Blæser på motor
Karosse forstærket med glasfibertape og multibond
Short Course dæk fra fætter Ali
Bemærkninger
Simpel, brutal og sjov Monster Truck
Købte den for at have noget til skateramper, men det er den ret dårlig til, lander for meget på røven. Men tilgengæld er den meget underholdende at køre rundt med. Jeg er virkelig glad for den - den er en keeper.

Teknisk er en Monster Jam det samme som en Stampede 2wd XL-5 med lidt andre fjedre og karosse.

De originale monster hjul er alt alt for bløde og får den til at svaje rundt og vælte. Så jeg smed nogle billige SC dæk på jeg havde liggende og flyttede bagerste dæmpere så langt ud mod hjulene (derfor hælder den lidt bagover) og så er den pludselig til at styre.

På banen er den nærmest det stik modsatte af f.eks. en Slash 4x4. Så det tager lige nogle omgange at vænne sig til den, men så er det sjovt. Fuld gas ned mod sving, gassen af, rundt i sving (den drejer ret godt), og så fuld gas og på baghjul til næste sving, gentag. Se feks denne video: https://youtu.be/bjPxnq8gMI0 (30sec inde)

Jeg skal have fundet nogle andre monster truck dæk til den med de samme dimensioner som de originale men mere faste. Har overvejet et har Louise MT Cyclone 2.8". 3.8" versionen til X-Maxx balloner ikke, men kan ikke finde test af 2.8". Mit indtryk er at nogle Louise balloner helt vildt andre slet ikke, så vil ikke købe de dæk før jeg ved det. Nogle der kan anbefale nogle dæk?
Kommentér på:
Truck Traxxas Monster Jam "Grave Digger"
x